ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Εγκρίθηκε η ανάπλαση για την περιοχή Νέα Πόλη – Κούρτη


Ο στρατηγικός σχεδιασμός του Δήμου Ναυπλιέων για το 2022 μέσω της υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος συνεχίζεται, με την έγκριση αυτή τη φορά χρηματοδότησης συνολικού προϋπολογισμού 641.414,80 €
Η ανάπλαση θα εστιάσει ώστε να δημιουργηθεί ένας πνεύμονας πρασίνου με φυτά, δέντρα και λουλούδια, με πλήρως ανανεωμένες αστικές υποδομές και νέο εξοπλισμό που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τη δημιουργία παιδικής χαράς και υπαίθριου χώρου εκγύμνασης ενώ έχει υπάρξει πρόβλεψη για την ενίσχυση του φωτισμού, με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε:
«Ως Δημοτική Αρχή ευελπιστούμε ότι με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ανάπλασης και άλλων αντίστοιχων παρεμβάσεων που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία του Δήμου είτε είναι έτοιμες να ξεκινήσουν, να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για το Δήμο Ναυπλιέων με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας και του τρόπου ζωής των κατοίκων αλλά και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών. Ο Δήμος Ναυπλιέων γίνεται ακόμα καλύτερος όμως η δική μας προσπάθεια συνεχίζεται έχοντας ως βασικό γνώμονα την ανάδειξη του πλούσιου φυσικού και ιστορικού περιβάλλοντος της περιοχής, αλλά και την κοινωνική, οικονομική, περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ανάπτυξη του τόπου μας. Ο επιμένων νικά!».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;