ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Επιτέλους! Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΝ

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΝ Βασίλης Κουστένης αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 129/2020 και 225/2021 Αποφάσεις τον Ειρηνοδικείου Ναυπλίου δικαιώνεται το σύνολο των εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την μη καταβολή νομίμων δεδουλευμένων από την τότε διεύθυνση της επιχείρησης για τα έτη 2014, 2015, 2016.
Δυστυχώς λόγω της έντονης διαμάχης μεταξύ εργαζομένων με την τότε διεύθυνση καθώς και της παρέλευσης των ετών, ο μόνος τρόπος διεκδίκησης της αποζημίωσης ήταν η προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
Κατόπιν των ανωτέρω, θα ήθέλα να ευχαριστήσω ως Πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και τότε Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Κωστούρο Δημήτριο καθώς και τους μετέπειτα Προέδρους κ.κ. Λυκομήτρο Αλέξανδρο, Καρέλη Χρήστο και τον νυν Καχριμάνη Γεώργιο καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που κατανοώντας την αδικία έναντι των εργαζομένων στάθηκαν αρωγοί στον δίκαιο αγώνα μας από την αρχή μέχρι και το τέλος, τόσο εντός όσο και εκτός των δικαστικών αιθουσών.
Κλείνοντας μια άσχημη περίοδο του παρελθόντος, κοιτάμε πλέον μόνο μπροστά, Διοίκηση – Διεύθυνση και Εργαζόμενοι, ενωμένοι σαν μια γροθιά έχοντας να διαχειριστούμε το νερό ως το πολυτιμότερο αγαθά για τον άνθρωπο, προσφέροντας στους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
ΔΕΙΤΕ:  Θρίλερ στο Ναύπλιο: Φωτιά σε διαμέρισμα και απεγκλωβισμός ηλικιωμένων

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!