ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Επιτυχημένο το αφιέρωμα στον Διονύσιο Σολωμό


Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “Δημιουργώ”, παρουσίασαν την Τετάρτη 4 Μαΐου στο Τριανόν, την εκδήλωση με τίτλο: ” Το πνεύμα της ελευθερίας στο έργο του Διονυσίου Σολωμού και η διαχρονική του αξία”, η οποία στέφθηκε με ομολογουμένη επιτυχία!
Ως σύλλογος, ευχαριστούμε θερμά, το κοινό για την ζεστή παρουσία του, καθώς και όλους τους συντελεστές της παράστασης, δηλαδή: τον σύλλογο “Δημιουργώ” για την συνεργασία, την φιλόλογο κυρία Β. Καλαμπούρδα για την ενδιαφέρουσα ομιλία της, τους μικρούς και μεγάλους χορωδούς, τους σολίστες μας, την πιανίστα κα Δήμητρα Σαγκιώτη, το μαέστρο μας κ. Γιάννη Νικολόπουλο, και τον ΔΟΠΠΑΤ για την στήριξη με την παροχή της υλικοτεχνικής υποδομής στην εκδήλωσή μας.
Σας περιμένουμε στην επόμενη δραστηριότητά μας, και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αποζημιώσουμε καλλιτεχνικά και με το παραπάνω!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;