ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Με συντονισμένες ενέργειες ο ΔΟΠΠΑΤ , μαζί με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο και με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, φτάνουν στο τέλος τις εργασίες συντήρησης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων, μεταμορφώνοντας το σε ένα κόσμημα για την πόλη του Ναυπλίου.

Μετά την ολοκλήρωση και των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής 15 Οκτωβρίου θα είναι πανέτοιμο να δεχτεί και πάλι μαθητές από όλο το Δήμο Ναυπλιέων και φυσικά από όλους τους όμορους Δήμους , με σκοπό την επιμόρφωση – εκπαίδευσή τους σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας .

ΔΕΙΤΕ:  Αγγελία: Αναλαμβάνουμε εργασίες για φοιτητές που σπουδάζουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

Η στήριξη και το έντονο ενδιαφέρον , από την πρώτη στιγμή , του τμήματος τροχαίας Ναυπλίου και προσωπικά του Διοικητή κ. Θάνου Κωνσταντίνου μας δίνει τη δυνατότητα για μια πλήρη και ασφαλή λειτουργία του πάρκου και οφείλουμε και δημόσια τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας για την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα παιδιά .

ΔΕΙΤΕ:  Μουσικά Παλαμήδεια: Ήχοι των Κάστρων στο Ναύπλιο

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Αργολίδας και προσωπικά στην κ. Αικτερίνη Δουράνου και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και τον κ. Πολύδωρο Βασίλη για την συνεργασία και την στήριξη τους και στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

ΔΕΙΤΕ:  Οι εφημερίες των Νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου έως και τον Ιανουάριο του 2024

Η κυκλοφοριακή αγωγή και συνείδηση ξεκινάει από τα παιδιά, τα οποία μας επηρεάζουν καθοριστικά και θα μας κάνουν καλύτερους όλους μας….

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!