ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Συνάντηση Κωστούρου με Σχοινοχωρίτη


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχθηκε στο γραφείο του το νέο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.
Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αφού καλωσόρισε το νέο Αντιπεριφερειάρχη στην πόλη του Ναυπλίου, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Ο κ. Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε τον κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για τα έργα που προγραμματίζονται στο Δήμο Ναυπλιέων αυτή την περίοδο. Παράλληλα τέθηκαν οι άξονες συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Ναυπλιέων
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν την μεταξύ τους επικοινωνία σε τακτά χρονικά διαστήματα γεγονός που θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο της σχέσης της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Ναυπλιέων.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;