ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Mobile Filmmaking Workshop με τον Κρίστιαν Ξυπολιά στο Φουγάρο

Το εργαστήριο διερευνά τις τεχνικές και αισθητικές δυνατότητες που σας δίνει ένα smartphone για να δημιουργήσετε μια κινηματογραφική αφήγηση.

Απευθύνεται σε λάτρεις του κινηματογράφου, που επιδιώκουν να μάθουν να αφηγούνται ιστορίες με κινηματογραφικό τρόπο. Μπορούν να συμμετάσχουν έφηβοι και ενήλικες, ακόμη και δίχως καμία προηγούμενη εμπειρία.
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η παραγωγή μιας μονόλεπτης ταινίας από κάθε συμμετέχοντα, περνώντας από όλα τα στάδια της κινηματογραφικής παραγωγής μέχρι και το post production. Οι ταινίες θα προβληθούν στο τέλος του workshop και θα βραβευτεί η καλύτερη.
Τετάρτη 12, 19, 26/1 και 2, 9, 16, 23/2 ώρες 5-7.30μμ για έφηβους κι ενήλικες
Κρίστιαν Ξυπολιάς
Γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Σκηνοθεσία Κινηματογράφου στη Scuola Nazionale di Cinema Indipendente της Φλωρεντίας και Αρχιτεκτονική στo Politecnico di Torino. Η τελευταία του ταινία Fiori έλαβε πρόσφατα το βραβείο καλύτερης ταινίας Rai Cinema Channel Award στο Φεστιβάλ RIFF της Ρώμης, και διανέμεται παγκόσμια από την Zen Movie. Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, video clip και video art με συμμετοχές και διακρίσεις σε διεθνείς φεστιβάλ. Ζει και εργάζεται μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.
Περιορισμένες θέσεις. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Απαιτούμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης σε ισχύ.
Δηλώσεις συμμετοχής 2752047380 ∙ info@anthosfougaro.gr
ΔΕΙΤΕ:  Βραβεύτηκαν στο Άργος ο πρωτεύσαντες απόφοιτοι των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών (Pics)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!