ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

“Ναυτική Ναυπλιάδα 2022”: Νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες εκδηλώσεις


Οι εκδηλώσεις της ΄΄Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022΄΄ που, λόγω καιρικών συνθηκών είχαν αναβληθεί, θα πραγματοποιηθούν όπως ακολούθως:
Αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΄΄Φανάρι΄΄ Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τα Παραδοσιακά Δημοτικά Τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Θοδωρής (Τεό) Παπαϊωάννου και μουσική μπάντα της ΕΡΤ.
Το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Αγιοσπυρίδωνα η θεατρική παράσταση της Αργολικής Πρότασης ΄΄Αχ… Μαρία.
Το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Φιλελλήνων η εκδήλωση με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και το μουσικό του σχήμα που θα είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια των γεγονότων της Μικρασίας.
Κανένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις ιδιοτροπίες του καιρού αλλά, σε πείσμα του, θα ολοκληρωθεί η ΄΄Ναυτική Ναυπλιάδα 2022΄΄…
Οι συνδιοργανωτές

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;