ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο | Ανεπίτρεπτη η στάση του ΔΟΠΠΑΤ απέναντι σε γονείς και κηδεμόνες

Ο Σύλλογος του 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου, έπειτα από συνάντηση με την κα. Ράλλη, Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, δέχθηκε τις βεβαιώσεις της προέδρου για δωρεάν συμμετοχή του Συλλόγου στη διοργάνωση του Μαραθωνίου και με δωρεάν παροχή του ανάλογου εξοπλισμού.
Ο Σύλλογος επισκέφθηκε την Παρασκευή 3/3/2023 το Κέντρο Εγγραφών Μαραθωνίου (Φουγάρο) για να καταθέσει τις αιτήσεις των γονέων, όπου και ενώπιον του Δ.Σ. η κα. Ράλλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο, αρνήθηκε την παροχή δωρεάν εξοπλισμού, όπως είχε διαβεβαιώσει και κατ’ επέκταση παρακωλύει τη δωρεάν συμμετοχή των γονέων και των παιδιών.
Ο Σύλλογός μας κατακρίνει τέτοιου είδους συμπεριφορές και πολιτικές στην πλάτη των γονέων και κυρίως των νηπίων που ανέμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τη συμμετοχή τους και διευκρινίζει ότι η συνάντηση με την κα. Ράλλη για την δωρεάν συμμετοχή του Συλλόγου δεν έγινε σε ρουσφετολογική βάση με οποιοδήποτε αντάλλαγμα αλλά με μοναδικό γνώμονα τη οικονομική διευκόλυνση των γονέων και τη ψυχαγωγία των παιδιών.
Ήταν η ελάχιστη προσφορά που θα μπορούσε να διατεθεί στο ήδη υποβαθμισμένο 7ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;