ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο | Εκδήλωση για το ποιητικό και λογοτεχνικό έργο της Ελένης Τσίγκα – Νάσαινα

Ο Δήμος Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) και τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στο ποιητικό και συγγραφικό έργο της Ελένης Τσίγκα – Νάσαινα, το Σαββάτο1 4 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι ποιητικές συλλογές «Ποιητικές Ανάσες» και «Τέσσερις εποχές» καθώς και το βιβλίο της «Αυτοεκτίμηση – Αυτοαντίληψη».
Η Ελένη Τσίγκα γεννήθηκε στο Λάλουκα Αργολίδας, σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΕΚΠΑ και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Αναγορεύτηκε διδάκτορας Παιδαγωγικής Ακαδημίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και υπηρέτησε την Α/θμια Εκπαίδευση ως δασκάλα, διευθύντρια και σχολική σύμβουλος. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει παιδαγωγικά βιβλία και ποιητικές συλλογές. Έφυγε από τη ζωή στις 18 Ιανουαρίου 2021.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;