ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

«Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» | Εκμεταλλεύονται τραγικά γεγονότα -Καμία ανοχή στη συκοφαντία

Ο κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, υποψήφιος Δήμαρχος, αμέσως μετά τον θάνατο του συμπολίτη μας στο γήπεδο του Δρεπάνου, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής , του Δημάρχου και του Δήμου Ναυπλιέων για τις υποτιθέμενες ευθύνες στο τραγικό αυτό γεγονός.
Χθες, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ο κ. Μάκαρης, με δελτίο τύπου που δημοσιεύεται σε διάφορα μέσα, ανακοίνωσε ότι ήδη κατέθεσε «μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου», με την οποία ζητά, «την απόδοση ευθυνών σε εκείνους, που αδιαφόρησαν για τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και συνεχίζουν να αδιαφορούν, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».
Αφού επικαλείται την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) προκειμένου να υποστηρίξει τις απόψεις του, σημειώνει ότι: «Ο Δήμος Ναυπλίου , παρ’ ότι έχει πρόσφατα προβεί σε προμήθεια 8 απινιδωτών, δεν μερίμνησε να υπάρχει απινιδωτής στο Γήπεδο Δρεπάνου, ο οποίος θα μπορούσε ενδεχομένως να σώσει την ζωή του άτυχου ποδοσφαιριστή».
Ενώ στην αρχική του ανακοίνωση, μετά τον θάνατο του συμπολίτη μας, ο κ. Μάκαρης επικαλούνταν τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για το ζήτημα (ΦΕΚ Β΄ 3568/10.10.2017)… πλέον επικαλείται την ΕΠΟ. Προφανώς δεν είναι βολικές οι διατάξεις της ΚΥΑ.
Επίσης ο κ. Μάκαρης … «ξέχασε» την αναγκαιότητα ύπαρξης ασθενοφόρου και ιατρού, που είχε αναφέρει στην αρχική του ανακοίνωση.
Είναι προφανές, ότι ως Δημοτική Αρχή ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια, τη σωματική ακεραιότητα, την υγεία και την προστασία της ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, στο πλαίσιο βεβαίως των αρμοδιοτήτων μας. Γεγονός που σημαίνει ότι ούτε πρέπει, αλλά ούτε και μπορούμε να υποκαταστήσουμε το Κράτος, το ΕΣΥ, την Περιφέρεια, αλλά και τους υπόλοιπους συναρμόδιους φορείς.
Ούτε έχουμε, ούτε διεκδικούμε το μονοπώλιο της ευαισθησίας, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Ας προσέξουν όμως ορισμένοι εκ των κατηγόρων μας, όπως ο κ. Μάκαρης, να μην διεκδικούν το μονοπώλιο της συκοφαντίας, μέσα από την εκμετάλλευση τραγικών γεγονότων και του ανθρώπινου πόνου.
Ευπρόσδεκτη και θεμιτή η κριτική, αθέμιτη όμως η συκοφαντία.
Δηλώνουμε τέλος ότι, για την ανωτέρω ενέργεια του κ. Μάκαρη, να συκοφαντεί το Δήμο Ναυπλιέων , το Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή θα προσφύγουμε άμεσα στα αρμόδια Δικαστήρια.
Δελτίο τύπου
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;