ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο | Και η Έλενα Χατζηνικολάου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί Συνδημότες,
Ο Δήμος Ναυπλιέων ζει επί σειρά ετών σε ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ……
Κάνοντας αναδρομή στα πεπραγμένα της παρούσας Δημοτικής Αρχής, “δια γυμνού οφθαλμού”, διαπιστώνει κανείς την παντελή έλλειψη της εύρυθμης λειτουργίας αυτής, σε όλα τα επίπεδα, θέτοντας όλους μας σε τροχιά ελεύθερης πτώσης.
Μιας πτώσης, που έχει ως αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη συρρίκνωση των δυνατοτήτων και προοπτικών για την συνολική μας εξέλιξη.
Χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ, περισσότερο από ποτέ, ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.
Με γνώμονα την διαρκή στοχοπροσήλωση επί τω έργω, εντός και εκτός του επιστημονικού και επιχειρηματικού μου πεδίου και ως πρεσβευτής της δημιουργίας, της συλλογικής δράσης και της σωστής διαχείρισης, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ο Δήμος Ναυπλιέων θέτει σε αποδρομή την “Επόμενη Μέρα” και υποδέχεται την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Ο κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης νοηματοδοτεί την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στον Δήμο Ναυπλιέων.
Μετά τιμής
Έλενα Κ. Χατζηνικολάου
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Διαβάστε ακόμη:
Οι νέοι υποψήφιοι του Κωνσταντίνου Μάκαρη στον Δήμο Ναυπλιέων
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;