ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο | Και η Αναστασία Δανοπούλου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

«Μια από τις τιμωρίες όσων δεν ασχολούνται με τα κοινά, είναι ότι καταλήγουν να τους κυβερνούν κατώτεροί τους.» (Πλάτωνας)
Μόνιμη κάτοικος Ναυπλίου, μετά από πολυετή θητεία στη διδασκαλία, αλλά και ως φοιτήτρια προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών, του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου, διαθέτω μία έμφυτη αγάπη και εξειδίκευση για θέματα που αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα και κάθε είδους πολιτισμικά / καλλιτεχνικά δρώμενα και ως εκ τούτου δύναμαι να προσφέρω στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας ώστε να αναβαθμιστεί πολιτιστικά η πόλη μας.
Και οι δύο τομείς ταλανίζονται όλο και περισσότερο από αδράνεια, έλλειψη φρέσκων ιδεών και προσώπων, έλλειψη δομών, και κυρίως έλλειψη πόρων.
Για τους παραπάνω λόγους, ευχαριστώ κι εγώ τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, επικεφαλής της παράταξης “Νέα Εποχή” & υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων, για την πρόσκλησή του να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό του, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Νοιώθω ευγνώμων για αυτή την πρόσκληση και τη συνεργασία καθώς πρόκειται για έναν πολιτικό με όραμα, πραγματική αγάπη για το Δήμο μας και τους Ναυπλιείς και είμαι βεβαία ότι θα εκτελέσει μεγάλα έργα για τον Δήμο Ναυπλιέων.
Δανοπούλου Αναστασία
Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας
Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας
Πανεπιστήμιου Αθηνών
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;