ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο | Καταργήθηκε η απόφαση της αύξησης δημοτικών τελών

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή»

Η προώθηση από τον απερχόμενο δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, μέσω των υπάκουων δημοτικών του συμβούλων, της κατάφορα αντικοινωνικής και παράνομης απόφασης για αύξηση των δημοτικών τελών δεν πέρασε.
Η ομόθυμη καταδίκη από ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Παρατάξεις και Φορείς της κοινωνίας, οι κινητοποιήσεις μας και η πολιορκία του Δημαρχείου από θυμωμένους Δημότες απέδειξαν τον αυταρχισμό του απερχόμενου Δημήτρη Κωστούρου.
Ειδικότερα η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, λαμβάνοντας τον λόγο στο σχετικό Δημοτικό Συμβούλιο, απέδειξε ότι οι αυξήσεις επιβάλλονται για να ισοσκελισθούν τα κόστη των υπερβολικών αναθέσεων που έκανε ο Δημήτρης Κωστούρος.
Και ότι γινόταν διασπάθιση του δημοτικού χρήματος που όδευε σε κατάλληλους προμηθευτές για αγορά ανταλλακτικών και πληρωμή ασφαλειών για οχήματα που είχαν από ετών αποσυρθεί της κυκλοφορίας.
Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και υπ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης είχε υποδείξει και είχε αποδείξει ότι «αν η δημοτική αρχή Κωστούρου δεν είχε διογκώσει τόσο πολύ τα έξοδα αποκομιδής με μη αναγκαίες αναθέσεις, εκατομμυρίων ευρώ, σε ιδιωτική επιχείρηση τότε δεν θα χρειαζόταν να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη».
Η προσφυγή στην Αποκεντρωμένη που άσκησε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας Τάκης Μακρής, επέφερε την κατάργηση της απόφασης αύξησης των Δημοτικών Τελών λόγω «μη θεμελίωσης της ανάγκης πραγματικής αύξησης των εξόδων αποκομιδής».
Ο Δημήτρης Κωστούρος και οι σύμβουλοι της παράταξής του δικαίως χαρακτηρίσθηκαν από τους Δημότες ως «Φορομπήχτες και εχθροί του λαού».

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;