ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο | Ξεκίνησαν τα έργα της ανάπλασης στην είσοδο της πόλης από την παραλιακή (Pics)

Ξεκίνησαν τα έργα της μεγάλης κλίμακας αστικής παρέμβασης του Δήμου Ναυπλιέων για την ανάπλαση της εισόδου της πόλης του Ναυπλίου από την παραλιακή οδό.

Ο Δήμος Ναυπλίου υλοποιώντας το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2022 ξεκίνησε σήμερα τα έργα ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων στα τρίγωνα παρκάκια δίπλα στη ΔΕΗ στην οδό της Νέας Κίου.

Βασικός στόχος της επιχειρούμενης ανάπλασης είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του σημείου που βρίσκεται στην είσοδο του Δήμου Ναυπλίου.

Η συγκεκριμένη ανάπλαση θα αλλάξει ριζικά την εικόνα στην είσοδο της πόλης βασιζόμενη στο τρίπτυχο: Ασφάλεια μετακινήσεων, περισσότερο πράσινο και σύγχρονες αστικές υποδομές.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με αφορμή έναρξη των έργων της ανάπλασης δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η είσοδος από την παραλιακή αλλάζει. Ξεκινήσαμε και τον κοινόχρηστο χώρο στην είσοδο της πόλης από την οδό Νέας Κίου μπροστά στο κτίριο της ΔΕΗ. Η Επόμενη Μέρα είναι σήμερα!».
Οι μακέτες της ανάπλασης:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;