Σεβασμός στα θύματα των Τεμπών από το Δήμο Ναυπλιέων
Τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, ο Δήμος Ναυπλιέων αποφάσισε να ματαιώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της 28ης Φεβρουαρίου.
🔹 Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις με το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου, που επρόκειτο να λάβουν χώρα στα δρομάκια και τις πλατείες της παλιάς πόλης.
🔹 Ματαιώνονται επίσης οι προγραμματισμένες δράσεις στο παλιό Ναύπλιο με τη Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου, τη Νεανική Δημοτική Χορωδία και την Παιδική Χορωδία “Tamperamento”, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.
Οι εκδηλώσεις στο Fougaro Artcenter μεταφέρονται για το Σάββατο 1η Μαρτίου 2025, στις ίδιες ώρες. Αυτές περιλαμβάνουν:
Αποκριάτικες ΜΕΤΑμορφώσεις: Θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμοί, μουσική και χορός για παιδιά 4+ ετών.
Αποκριάτικες Βιβλιο-αναγνώσεις: Διαδραστικές αφηγήσεις για παιδιά 3+ ετών.
Ο Δήμος Ναυπλιέων εκφράζει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, αποτίοντας φόρο τιμής με αυτήν την απόφαση.