ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο | Ο Σπύρος Κατσίρης υπεύθυνος στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Μάκαρη

Τον υπεύθυνο του πολιτικού του γραφείου ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης.
Ο Σπύρος Κατσίρης είναι αστυνομικός εν αποστρατεία, υπηρετούσε έως τέλη Δεκεμβρίου 2022 στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδος και μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με πλούσιο και επιτυχημένο έργο.
Ερωτηθείς για το πόστο που αναλαμβάνει δήλωσε:
«Πρώτιστα οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου.
Η ανάληψη της θέσεως του υπεύθυνου του Πολιτικού του γραφείου με γεμίζει με ευθύνη, αλλά και με διάθεση για περαιτέρω προσφορά.
Η περίοδος αυτή με βρίσκει αμέσως μετά την αποστρατεία μου λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας στην ΕΛ-ΑΣ απαγκίστρωμενο από υπηρεσιακά καθήκοντα οπότε και έχω όλο το χρόνο να στηρίξω την υποψηφιότητα του κ. Μάκαρη για τον Δήμο Ναυπλιέων.
Ο κ. Μάκαρης είναι ένας άνθρωπος με αποδεδειγμένο κοινωφελές έργο, με όραμα, αποφασισμένος να αλλάξει τα κακώς κείμενα σε πολλούς τομείς στο Δήμο και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει.
Στην απόφαση του αυτή με βρίσκει σύμφωνο και συμπαραστάτη.»
Ο Σπύρος Κατσίρης είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;