ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο: Τι αναφέρει η «Νέα Εποχή» με αφορμή την εργατική Πρωτομαγιά

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, η Δημοτική μας Παράταξη στις τάξεις της οποίας έχουν ενταχθεί δημιουργικοί και παραγωγικοί Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, συμμετέχει στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.
Τιμά τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και συντάσσεται με τις διακηρύξεις και τις διεκδικήσεις τους, όπως αυτές αναφέρονται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας.
Δεν μπορούμε όμως να μην παρατηρήσουμε ότι, ο Δήμος Ναυπλιέων υπό την δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου, ξέχασε για μια ακόμη χρονιά να τοποθετηθεί έναντι των διεκδικήσεων του πιο αδικημένου τμήματος των δημοτών του.
Όπως “ξέχασε” να αποδώσει εγκαίρως τα εφόδια ασφαλείας των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου. Όπως “ξέχασε” να φροντίσει εγκαίρως τη συντήρηση κάποιων από τα οχήματα καθαριότητας εκθέτοντας σε κίνδυνο τους εργαζόμενους στον Δήμο.
Όπως “ξέχασε” να προσλάβει εργατικό δυναμικό, εγκαίρως και σε επάρκεια, με αποτέλεσμα να εκχωρεί με ελεγχόμενες διαδικασίες έργο καθαριότητας έναντι πολλών εκατομμυρίων σε επιλεγμένες εταιρείες.
Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και o υπ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης, δεσμεύονται δημοσίως ότι από 1ης Ιανουαρίου που θα είμαστε Δημοτική Αρχή, με την ψήφο των Δημοτών, όλα αυτά θα αλλάξουν.
Ο κόσμος της εργασίας θα βρίσκει σύμμαχο τον Δήμο Ναυπλιέων και το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου θα τύχει της συμπαράστασης του δήμου σε κάθε διεκδίκηση. Πολύ δε περισσότερο δεσμεύεται ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο θα μπορούν με υπερηφάνεια να φέρνουν εις πέρας τα καθήκοντά τους λέγοντας «ο Δήμος και η Νέα Δημοτική αρχή αναγνωρίζουν την προσφορά μας και μας στηρίζουν».

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;