ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ναύπλιο: Υπογράφηκε σημαντική σύμβαση για την περιοχή Αγία Ελεούσα – Λευκάκια

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, τη σύμβαση για την αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στον Δήμο Ναυπλιέων και συγκεκριμένα σε τμήμα του δρόμου Αγία Ελεούσα – Λευκάκια.
Σκοπός του έργου, το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει με τη ΔΕΥΑ Ναυπλιέων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης είναι η αντικατάσταση τμήματος αγωγού συνολικού μήκους 2.100 μ επί της επαρχιακής οδού Νο 5 Ναυπλίου – Τολού και συγκεκριμένα από τον κόμβο Αγίας Ελεούσας μέχρι τα Λευκάκια, στο ύψος της υδατοδεξαμενής.
Ο προϋπολογισμός του εν λόγω έργου -στην υπογραφή σύμβασης του οποίου παρόντες ήταν επίσης και οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης- ανέρχεται σε 560.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 400.000 διατίθενται από την Περιφέρεια και τα 160.000 από πόρους της ΔΕΥΑΝ.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;