Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Να στηρίξουμε την πυρόπληκτη οικογένεια στη Δαλαμανάρα – Κοινοποιήστε όλοι!

Η οικογένεια που έχασε τα πάντα στη Δαλαμανάρα Άργους, μετά την καταστροφική φωτιά στην οικία της, το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαρτίου, χρειάζεται τη στήριξή μας.

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας:

Η 5μελης οικογένεια αποτελείται από ηλικιωμένους γονείς και τα τρία παιδιά τους, δύο εξ αυτών είναι ΑΜΕΑ. Όλοι τους έμειναν χωρίς τίποτα μετά τη φωτιά!

Η τοπική κοινωνία δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Argolida Planet, συγχωριανός, οποίος θέλησε να μείνει ανώνυμος, έδωσε προσωρινή στέγη στην πυρόπληκτη οικογένεια, ενώ στο χωριό ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο Δήμος Άργους Μυκηνών, με πρωτοβουλίες στήριξης, κατόπιν προσωπικής εντολής του Δημάρχου κ. Καμπόσου, όπως φιλοξενία σε ξενοδοχείο και σίτιση και είναι ιδιαίτερα σημαντικές οι προσπάθειες της Υπηρεσίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και του Προέδρου της Κοινότητας.

Πράγματι, η Δαλαμανάρα δείχνει έμπρακτα ότι στο χωριό υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την οικογένεια να ορθοποδήσει.

Όμως, οι ανάγκες της 5μελους οικογένειας είναι μεγάλες και πρέπει να στηρίξουμε κι άλλο. Οι βασικές και άμεσες έχουν καλυφθεί, όμως προς το παρόν…

Χρειάζεται να συγκεντρωθούν κι άλλα αγαθά, όπως κάποιο θερμαντικό σώμα, κατά προτίμηση κλιματιστικό, κλινοσκεπάσματα, ρουχισμός και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Τα αγαθά συγκεντρώνονται στο γραφείο της Κοινότητας, από τις 12:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι και μπορείτε να πάρετε αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο που μπορείτε να βοηθήσετε, καλώντας στο κινητό του Προέδρου της Δαλαμανάρας κ. Γιάννη Καλαμπάκα (6947806156).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (10/3):

Η πυρόπληκτη οικογένεια, η οποία έχασε το σπίτι της και όλα τα υπάρχοντά της στη Δαλαμανάρα Άργους ευχαριστεί όλους για την βοήθεια που προσέφεραν.

Θα ήθελαν επίσης να ενημερώσουν πως, προς το παρόν, έχουν καλυφθεί οι βασικές και άμεσες ανάγκες τους. Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστούν θα υπάρξει ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δαλαμανάρας Γιάννη Καλαμπάκα.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!