ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νικούν τον κορωνοϊό: Αυτές είναι οι πιο καθαρές περιοχές της Ελλάδας

O χάρτης με τα κρούσματα δίνει ελπίδα ακόμα σε κάποιες περιοχές.

Μπορεί το πρώτο τοπικό lockdown στον νομό Κοζάνης να είναι γεγονός, καθώς η περιφέρεια έφτασε στο «κόκκινο», το τέταρτο επίπεδο αυξημένου κινδύνου δηλαδή, υπάρχουν όμως ακόμα κάποιες περιοχές που γεμίζουν ελπίδα για το επερχόμενο δεύτερο κύμα του ιού.

Η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας επικαιροποίησε τον χάρτη με το επιδημιολογικό φορτίο ανά περιφέρεια της Ελλάδας στον οποίο βλέπουμε αρκετές αστικές περιοχές να είναι στο πορτοκαλί, δηλαδή στο τρίτο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

Στις περιοχές αυτές ξεχωρίζουν η Αττική και η Αχαΐα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό, ενώ στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται οι Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέα-Κύθνος,  Κοζάνη, Λέσβος, Μύκονος, Νήσων Αττικής, Πέλλα, Σάμος και Τρίκαλα

Νικούν τον κορωνοϊό: Αυτές είναι οι πιο καθαρές περιοχές της Ελλάδας

 

Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιες περιοχές που αντιστέκονται στη δεύτερη επέλαση του covid-19, στην πλειοψηφία τους περιοχές τις περιφέρειας, κατά βάση της βορειοανατολικής Ελλάδας αλλά και κάποια διάσπαρτα νησιά.

Στις Πράσινες περιοχές , στο επίπεδο 1 δηλαδή του επιδημιολογικού κινδύνου, παραμένουν γι’ αυτήν την εβδομάδα οι παρακάτω περιοχές:

Άνδρος, Αρκαδία, Άρτα, Δράμα, Έβρος, Ευρυτανία, Ηλεία, Θάσος, Θεσπρωτία, Ιθάκη, Ικαρία, Καβάλα, Κάλυμνος, Κάρπαθος-Κάσος, Κεφαλληνία, Λασίθι, Λευκάδα, Λήμνος, Μεσσηνία, Μήλος, Ρέθυμνο, Σέρρες, Σποράδες, Σύρος, Τήνος, Φωκίδα, Χανιά.

Νικούν τον κορωνοϊό: Αυτές είναι οι πιο καθαρές περιοχές της Ελλάδας

ΠΗΓΗ

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!