ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νοίκια στα ύψη, πρωτοφανής ζήτηση: Το ελληνικό χωριό που βγάζει τρελά λεφτά λόγω covid

Θησαυρός εν μέσω πανδημίας

Ο κορωνοϊός έχει αλλάζει τις ζωές και τις συνήθειες όλων μας. Όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα το τέλος του εφιάλτη και την επιστροφή στην κανονικότητα που έχουμε ξεχάσει πώς είναι.

Υπάρχουν όμως και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Περιοχές της Ελλάδας που όχι μόνο άντεξαν στην κρίση, αλλά είδαν και την ανάπτυξη να τους χτυπάει την πόρτα εν μέσω πανδημίας.

Πρωταθλήτρια στη συγκεκριμένη κατηγορία η Αράχωβα. Το γεγονός ότι οι περισσότερο φοβούνται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις διακοπές των Χριστουγέννων, δημιουργούν πρωτοφανή ζήτηση σπιτιών στην περιοχή.

Όλοι ψάχνουν σπίτια, δωμάτια ή σαλέ για να κλείσουν ενόψει των εορτών με αποτέλεσμα οι τιμές να ανεβαίνουν και οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Φαίνεται ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Αράχωβας γι’ αυτό αν ανήκετε σε εκείνους που μετρούν αντίστροφα για τις διακοπές των Χριστουγέννων και θέλετε να τις περάσετε στο βουνό, τότε μη χάνετε χρόνο. Είναι θέμα εβδομάδων το γενικό sold out στην περιοχή…

ΠΗΓΗ

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!