ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νοσοκομείο Άργους: Η Διοικήτρια διαψεύδει πρόσφατα δημοσιεύματα

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το Γ.Ν. Αργολίδας Ν.Μ. Άργους, έχω να σας αναφέρω ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Τούτο διότι:
1. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν σε επαρκή ποσότητα (85 τμχ) τεστ στρεπτόκοκκου και τα περιστατικά αντιμετωπίζονται χωρίς να έχουν ληφθεί οδηγίες διακομιδής τους σε άλλα νοσοκομεία.
2. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη διασφάλιση της εφημερίας του Παθολογικού τμήματος στις 16/6/2023, καθώς ο Διευθυντής του τμήματος δεν είχε καταθέσει στην υπηρεσία το πρόγραμμα εφημέρευσης των Παθολόγων.
3. Η 6η ΥΠΕ και η Διοίκηση έχουν καταβάλλει επανειλημμένες προσπάθειες για την πλήρωση των κενών θέσεων στην Παιδιατρική ειδικότητα. Αυτή τη στιγμή στο Παιδιατρικό τμήμα έχουν καλυφθεί οι 2 από τις 3 θέσεις που προκηρύχθηκαν και αναμένεται να επιτευχθεί η πλήρης κάλυψη των γενικών εφημεριών της Ν.Μ Άργους από τον Οκτώβρη.
4. Με συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Γ.Ν Αργολίδας – Ν.Μ Άργους και της 6ης ΥΠΕ έχει εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ακτινολογικού.
Τέλος, η Διοίκηση του Γ.Ν Αργολίδας προβαίνει πάντα στις κατάλληλες ενέργειες σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας για την διασφάλιση της καλύτερης φροντίδας σε όλους τους συμπολίτες μας.
Η Διοικήτρια ΓΝ Αργολίδας
Γεσθημανή Κασνακτσόγλου
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Κομμωτήριο στο Ναύπλιο ζητά προσωπικό

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!