ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ντελιβεράς σκηνοθέτησε ληστεία γιατί χρειαζόταν 80 ευρώ!

Συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών

Κενά και ασάφειες παρατήρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στις περιγραφές που έδωσε ένας 54χρονος διανομέας εστιατορίου, ο οποίος είχε καταγγείλει αναστατωμένος ότι είχε πέσει θύμα ληστείας την περασμένη Τετάρτη, ενώ πήγαινε να παραδώσει παραγγελία σε μια περιοχή της Πάτρας.
Ο 54χρονος ντελιβεράς είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιό του, τον σταμάτησαν άγνωστοι οι οποίοι τον χτύπησαν και του άρπαξαν τις εισπράξεις που είχε κάνει ως εκείνη τη στιγμή και ήταν μόλις 80 ευρώ. Ωστόσο, στις ερωτήσεις που του έκαναν, απαντούσε με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, κινώντας υποψίες.
Όταν οι αστυνομικοί εξασφάλισαν πλάνα από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία, δεν είδαν σε αυτά κάποια επίθεση σε βάρος του διανομέα, ο οποίος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε την ληστεία επειδή είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη!
Έτσι, συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;