ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ στην Αργολίδα -Βρήκανε φούντα και τράβηξαν μέσα κόσμο! (Pic)

Μεγάλης κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τις 18 Μαΐου έως και τις 30 Μαΐου 2023. Οι επιχειρήσεις αυτές έλαβαν χώρα σε ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Αστυνομίας των εν λόγω περιοχών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο αυτό, έγιναν έλεγχοι σε 1.020 άτομα, εκ των οποίων 771 ήταν ημεδαποί και 249 αλλοδαποί, καθώς επίσης και σε 712 οχήματα.
Αποτέλεσμα των ελέγχων αυτών ήταν η προσαγωγή 86 ατόμων, μεταξύ των οποίων 56 ήταν ημεδαποί και 30 αλλοδαποί. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 57 συλλήψεις.
Στην Αργολίδα, πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Παράλληλα, επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τέλος, επτά αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα θα αντιμετωπίσουν διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Οι αστυνομικές επιχειρήσεις αυτές αποτελούν στρατηγική αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, ενώ στόχος είναι η διατήρηση της ασφάλειας και της τάξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι και οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!