ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΝΤΡΟΠΗ: Νεαροί άραζαν στο Ναύπλιο και οι “νομοταγείς” πολίτες τους… “έδωσαν” στην Αστυνομία

Καταγγελίες στην Αστυνομία για συνωστισμό…

Γράφει για το Argolida Planet ο Ιάσονας Μουσταΐρας:

Νεαρά παιδιά που επέλεξαν να αράξουν στα κανόνια του Ναυπλίου, τα γνωστά “Πέντε Αδέλφια”, ήρθαν αντιμέτωπα με την Αστυνομία και έτρεχαν για να μην τους μαζέψουν και πληρώσουν 300αρια.

Τι κι αν είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους ένα χρόνο τώρα και δεν έχουν που να πάνε, τι κι αν κάθονταν απλά στα Πέντε Αδέλφια και έκαναν την παρέα τους, χωρίς να ενοχλούν κανέναν και χωρίς καν να έχουν παραβιάσει το ωράριο που επιτρέπεται να βρίσκονται εκτός οικίας… και πάλι οι νεαροί βρήκαν τον μπελά τους εξαιτίας κάποιων που ενοχλήθηκαν και θεώρησαν σωστό να τους καταγγείλουν στην Αστυνομία.

Αυτό συνέβη το Σάββατο 10 Απριλίου, λίγο μετά τις 20:00, όταν μικρές παρέες νεαρών είχαν επιλέξει το σημείο για να κοινωνικοποιηθούν και να ξεφύγουν από την κλεισούρα των σπιτιών τους.

Δυστυχώς, κάποιοι “νομοταγείς” πολίτες δυσαρεστήθηκαν με την εικόνα που αντίκρυσαν και δεν δίστασαν να τους… δώσουν στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας συνωστισμό.

Οι αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους, δεν μπορούσαν φυσικά να πράξουν διαφορετικά ακόμα και να ήθελαν, εφόσον υπήρχαν καταγγελίες, μετέβησαν στο σημείο και ζήτησαν από τους νεαρούς να απομακρυνθούν.

Τα παιδιά αποχώρησαν από το σημείο, έγιναν κάποιοι έλεγχοι και όπως μάθαμε δεν έπεσαν πρόστιμα, προς τιμήν των αστυνομικών. Αυτοί βλέπετε έδειξαν μεγαλύτερη ευαισθησία στην εικόνα κάποιων παιδιών που απλά έκαναν παρέα, σε αντίθεση με κάποιους “κυρίους/ες” που δεν δίστασαν να βάλουν σε μπελάδες εφήβους που απλά βγήκαν να ξεσκάσουν.

Μάλιστα, παρόμοιο περιστατικό συνέβη ξανά στο ίδιο σημείο και το προηγούμενο Σάββατο 3 Απριλίου. Δυστυχώς δεν μας φτάνουν αυτά που τραβάμε με το lockdown, τις κλειστές επιχειρήσεις και την κατάρρευση της αγοράς, έχουμε να υποστούμε και τους…  υπάκουους καλοθελητές.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;