ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΝΤΡΟΠΗ: Προκάλεσαν φθορές στο μηχάνημα που εξυπηρετεί ΑΜΕΑ στην Καραθώνα

Αγνωστοι δράστες προκάλεσαν σοβαρές φθορές στο μηχάνημα που εξυπηρετεί ΑΜΕΑ στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο.

Ο Δήμος Ναυπλιέων εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός:

“Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι το μηχάνημα που εξυπηρετεί τα Άτομα με Αναπηρία στην παραλία της Καραθώνας δεν θα λειτουργήσει για τις επόμενες ημέρες.

Βραδινές ώρες Παρασκευής 9 Ιουλίου προς Σάββατο 10 Ιουλίου, άγνωστος/οι έκοψαν τους ιμάντες του βαγονιού μεταφοράς του εξυπηρετούμενου σε δύο σημεία.

Το πρωί του Σαββάτου όταν και διαπιστώθηκε η δολιοφθορά, εκλήθη η αστυνομία η οποία επιβεβαίωσε ( Έχει κοπεί σε δύο σημεία σε ευθεία γραμμή ) και κατέγραψε το γεγονός. Επιπλέον ο Δήμος Ναυπλιέων προέβη στην κατάθεση μήνυσης κατ’ αγνώστων.

Όποιοι βρίσκονται πίσω απ’ αυτή την απαράδεκτη ενέργεια θα πρέπει να καταλάβουν πως αυτοί που επλήγησαν ήταν οι άνθρωποι με προβλήματα κίνησης που εξυπηρετούνται από την εγκατάσταση και κανένας άλλος.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί την Αστυνομία Ναυπλίου για την άμεση παρέμβαση της και για τις συνεχείς έρευνες που διενεργεί ώστε να βρεθούν οι δράστες.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα αποκαταστήσει άμεσα τις ζημιές και θα παραδώσει εκ νέου προς χρήση το μηχάνημα.

Με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθείτε όταν τεθεί ξανά σε πλήρη λειτουργία η εγκατάσταση.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;