ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Νύχτα τρόμου για γυναίκα στην Πυργέλλα – Εισβολείς την έπιασαν στον ύπνο – Ακούει κανείς;

Η παραβατικότητα χτυπάει “κόκκινο” – Σκοπεύει να ενδιαφερθεί πραγματικά κανείς;

Δεν έχουν σταματημό τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες και περιουσίες στην ευρύτερη περιοχή του Άργους.
Τα έχουμε γράψει πολλές φορές στο Argolida Planet, όμως δυστυχώς όχι μόνο δεν αλλάζει κάτι, αλλά η κατάσταση με τους κλέφτες και τους διαρρήκτες χειροτερεύει καθημερινά, ειδικά στη Δαλαμανάρα, την Πυργέλλα και τα υπόλοιπα κοντινά χωριά.
Το τελευταίο περιστατικό που μας έγινε γνωστό, συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 25/8 στην Πυργέλλα, επί του δρόμου, απέναντι από το νεκροταφείο.
Λίγο μετά τις 23:00, ομάδα δραστών εισέβαλαν σε οικία, εξουδετέρωσαν τον σκύλο ναρκώνοντάς τον και μπήκαν από τον πρώτο όροφο.
Οι εισβολείς στη συνέχεια ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, όπου διαμένει μια γυναίκα, εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο, την ώρα που αυτή κοιμόταν, την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι, έκαναν άνω-κάτω το σπίτι και άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 1200 ευρώ και τα χρυσαφικά της.
Κάποια στιγμή, η άτυχη γυναίκα, παρόλο που ήταν σοκαρισμένη, κατάφερε να διαφύγει από την προσοχή τους, βγήκε στο μπαλκόνι και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι δράστες να φοβηθούν και να τραπούν σε φυγή.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του θύματος, οι δράστες ήταν τρεις ή τέσσερις. Όπως προαναφέραμε, σε αυτές τις περιοχές η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο” και δυστυχώς δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός.
Οι κακοποιοί δρουν ανεξέλεγκτα και η αστυνόμευση είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη. Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών αναρωτιούνται καθημερινά πότε και αν θα σταματήσουν τα κρούσματα παραβατικότητας και όλοι εύχονται να μην είναι τα επόμενα θύματα.
Εμείς πάντως, επειδή πραγματικά έχουμε κουραστεί να τα γράφουμε, ευελπιστούμε κάποια στιγμή να ενδιαφερθούν πραγματικά οι υπεύθυνοι για την ασφάλειά μας, προτού θρηνήσουμε κάποιο θύμα.
Δεν δύναμαι να γνωρίζω αν πρόκειται για αδιαφορία, ανικανότητα ή απλά έλλειψη πόρων και δυναμικού -το πιο πιθανό σενάριο- αλλά παρόλο που έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές, η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και πολύ φοβάμαι ότι αν δεν αλλάξει κάτι άρδην, κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο.
Να δούμε τότε ποια θα είναι η δικαιολογία… Μια συγνώμη πάντως δεν θα είναι αρκετή.
Ιάσονας Μουσταΐρας

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;