ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ν.Δ. Αργολίδα: Προβληματισμοί με στόχο τη δεύτερη έδρα

Κάθε σοβαρό κόμμα που είναι στην εξουσία, πέρα από τα τρέχοντα θέματα που αντιμετωπίζει, έχει πάντα σε εγρήγορση τον εκλογικό του μηχανισμό και δεν περιμένει την τελευταία στιγμή να τον ενεργοποιήσει.

Εκλογές μπορεί να προκύψουν οποτεδήποτε, για τον οποιονδήποτε λόγο, και δεν είναι επιτρεπτό να βρεθεί απροετοίμαστο.

Καίριο και πρωτεύον θέμα στην όλη προετοιμασία είναι η κατάρτιση από νωρίς συνδυασμών που θα μπορούν να επιτύχουν το καλύτερο δυνατόν εκλογικό αποτέλεσμα. Σημαντικό είναι να αξιολογηθούν οι ήδη υπάρχοντες συνδυασμοί, σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις που θα προσθέσουν νέα πρόσωπα στο «κάδρο», πρόσωπα που θα έχουν τη δυναμική και τον χρόνο να τραβήξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ψηφοφόρων στο κόμμα.

ΔΕΙΤΕ:  Ψάχνεις για δουλειά στην Αργολίδα; 17 νέες αγγελίες εργασίας
ΔΕΙΤΕ:  Συνελήφθη αλλοδαπός με ναρκωτικά χάπια στο Ναύπλιο

Στα πλαίσια αυτών των διεργασιών θα πρέπει να βρεθούν πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν όσους έχουν κουράσει την εκλογική πελατεία ή όσους, αποδεδειγμένα, έχουν δείξει πως δεν «τραβάνε».

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έχει αρχίσει ήδη η αναζήτηση δυο ανδρικών και μιας γυναικείας υποψηφιότητας. Στόχος αυτού του προβληματισμού είναι να κερδηθεί και η δεύτερη έδρα στο νομό, κάτι που δεν επιτρέπει περιττούς πολιτικούς «συναισθηματισμούς».

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Η «Αλληλεγγύη» διοργανώνει εκδρομή στο Σπήλαιο Κάψια

Στην παρούσα φάση, αν και υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση για πρόσωπα, δεν μου επιτρέπεται να προχωρήσω σε αναφορές ονομάτων για να μην τα… «κάψω». Όταν οι καταστάσεις έχουν ωριμάσει και έχουν προχωρήσει οι διεργασίες θα επανέλθω.

Στάθης Παπαδόπουλος
Πολιτικός αναλυτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!