Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Νafplio Multisport 2022: Μια μοναδική αθλητική εκδήλωση σε έναν ιδιαίτερο προορισμό (Pics)


Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα τριαθλητικά eventς που έχουν διεξάχθει τα τελευταία χρόνια στην χώρα.
Σε δύο μοναδικούς προορισμούς σε Τολό και Ναύπλιο που ανήκουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων, έλαβε χώρα το Νafplio Multisport 2022 με ρεκόρ συμμετοχών για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Εκατοντάδες αθλητές μαζί με τους συνοδούς και τους φίλους τους έζησαν ένα γεμάτο με δράση και πλούσιες συγκινήσεις τριήμερο.

Παράλληλα απόλαυσαν τις εξαιρετικές τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρουν τόσο το Τολό όσο και το Ναύπλιο σε χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.
Μαζί με την μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα στο Νafplio Multisport 2022 καταγράψαμε και την μεγαλύτερη συμμετοχή ξένων αθλητών σε αγώνες της whynot. Από την πλευρά μας ήδη εξετάζουμε μια σειρά περαιτέρω βελτιώσεων στην διοργάνωση ώστε τα μελλοντικά Νafplio Multisport να γίνουν ακόμα πιο ελκυστικά για Έλληνες και ξένους αθλητές.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας, στους επαγγελματικούς φορείς σε Τολό και Ναύπλιο, στην Τροχαία Ναυπλίου, και στα μέλη του Λιμενικού Σώματος για την αστείρευτη υποστήριξη και βοήθεια που προσέφεραν σε όλους τους αθλητές. Χάρις στην δική τους συμβολή, εξασφαλίσαμε μια απολύτως ασφαλή για τους αθλητές διοργάνωση που είναι και το πρώτο μας μέλημα.

Με το Νafplio Multisport 2022 ολοκληρώθηκαν και οι WSL και WTL για το 2022. Οι απονομές της WSL έγιναν στο Τολό, ενώ οι απονομές της WTL θα ακολουθήσουν σε ειδική εκδήλωση που θα οργανωθεί στην Αθήνα.

Συνεχίζουμε να δημιουργούμε για όλους εσάς ασφαλείς αθλητικές εκδηλώσεις σε μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς!!
Γραφείο Τύπου whynot

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!