Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ξαφνική αύξηση στην τιμή του Netflix…

Άσχημα μαντάτα για τους συνδρομητές…

Είναι- παρά τον «αδυσώπητο» ανταγωνισμό στον συγκεκριμένο τομέα- ή νούμερο 1 πλατφόρμα streaming σε όλο τον κόσμο. Ειδικά στην περίοδο της πανδημίας οι μετοχές του εκτοξεύτηκαν σε δυσθεώρητα ύψη, μιας και οι συνεχείς καραντίνες ανά την υφήλιο έστρεψαν τον κόσμο ακόμα περισσότερο στην τηλεόραση.

Ο λόγος, φυσικά, για το Neflix που διατηρεί τα πρωτεία, αν και Disney+, HBO Max, Amazon Prime… επιτίθενται με τις δικές τους προτάσεις.

Τα νέα, ωστόσο, για τους απειράριθμους χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας δεν είναι καθόλου ευχάριστα, μιας και για 2η φορά μέσα σε μια διετία το Netflix ετοιμάζεται να ανεβάσει τις τιμές του.

Πιο συγκεκριμένα στην Αμερική (στην έδρα της εταιρίας, δηλαδή) από τις 30 του Οκτώβρη το βασικό πλάνο της υπηρεσίας πήγε στα 14 δολάρια (ανέβηκε κατά ένα δολάριο) και είναι αυτό που περιλαμβάνει ταυτόχρονη θέαση σε δύο διαφορετικές οθόνες και FULL HD.

Ακόμα πιο μεγάλη είναι η αύξηση στο premium πακέτο, που από τα τα 16 δολάρια πήγε στα 18 και περιλαμβάνει ταυτόχρονη θέαση σε τέσσερις οθόνες και 4K.

Όσο για τη χώρα μας;

Οι τιμές στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή παραμένουν στα 7.99, 10.99 και 13.99 ευρώ αντίστοιχα και η αύξηση , όταν προσαρμοστεί σε εμάς, θα στείλει- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- τα δύο πιο ακριβά πακέτα στα 11.99 και 15.99 ευρώ.

Αυτή είναι, όπως προείπαμε, η δεύτερη αύξηση μετά από εκείνη στις αρχές του 2019.

Ας ελπίσουμε ότι στο εγγύς μέλλον δε θα έχουμε άλλη…

ΠΗΓΗ

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!