ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ξεκίνησαν τα θεατρικά εργαστήρια του Δήμου Άργους Μυκηνών


Με επιτυχία και προσέλευση πολιτών που ενδιαφέρονται για το θέατρο και τον πολιτισμό του τόπου ξεκίνησαν τα Εργαστήρια Θεάτρου Δήμου Άργους Μυκηνών που διοργανώνει η Κοινοφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους-Μυκηνών για το Δημοτικό Θέατρο Άργους Μυκηνών και την Δημοτική Θεατρική Σκηνή Νέας Κίου – ΚΕΔΑΜ το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Αίθουσα «ΙΩ» στους Στρατώνες Καποδίστρια Άργους με πρώτη συνάντηση στο Εργαστήριο 1 του Σκηνοθέτη- Καθηγητή ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΟΝΤΑΡΗ «Σκηνική Χειρονομία από το ‘Φυσικό’ στο ‘Παράδοξο’.

Το επόμενο Εργαστήριο 2 «Δραματοποίηση Ιστορίας και Πόλη» με την ΑΙΜΙΛΙΑ ΒΑΛΒΗ ηθοποιό-Σκηνοθέτιδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 7μμ και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 6μμ.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειες μας για την παραγωγή του πολιτισμού στον τόπο μας και την ανάδειξη ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων της περιοχής μας.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ
Παν. Σκούφης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Γιάννης Σαρηγιάννης
Η υπεύθυνη του Δημοτικού Θεάτρου Άργους-Μυκηνών
Ελισάβετ Πετροπούλου-Δήμα

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;