Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ξεκινά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ναύπλιο

Ξεκινά τον Οκτώβριο η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Συνεχίζεται η αγαστή συνεργασία του οργανισμού My Grand Road με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, μέσω της Τροχαίας Ναυπλίου.
Τον μήνα Οκτώβριο -μήνας ορόσημο- ξεκινά η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων.
Το εν λόγω πάρκο μπορούν να επισκεφθούν μαθητές από όλη την Ελλάδα, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο email του ΔΟΠΠΑΤ: doppat.nafplio@gmail.com και εν συνεχεία, οι σχολικές μονάδες θα ενημερώνονται άμεσα για την ημερομηνία και την ώρα προσέλευσής τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενασχόληση των παιδιών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής είναι δωρεάν για τους μαθητές όλων των σχολείων.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτριος Κωστούρος καθώς και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, κα Μαρία Ράλλη, στα εγκαίνια του πάρκου που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο του 2021, είχαν δεσμευτεί προς τα παιδιά και τους φορείς ότι θα δίνεται η ευκαιρία εκπαίδευσης των μαθητών στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής, μέσω δραστηριοτήτων που θα λαμβάνουν χώρα στο πάρκο.
Η δέσμευση αυτή έγινε πράξη!
Βασική επιδίωξη όλων μας, αποτελεί η ένταξη του αισθήματος οδικής ασφάλειας στην καθημερινότητα των δημοτών και των κατοίκων Ναυπλίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, με απώτερο σκοπό την μείωση των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων.
Σας περιμένουμε στο πάρκο μας!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!