Ξεκινούν εργασίες στην κύρια είσοδο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν οι απαιτούμενες σωστικές εργασίες, για την ανάγκη επαναλειτουργίας της κύριας εισόδου, έπειτα από την αποκόλληση τμήματος του αετώματος.

Προβλέπονται, επίσης, και άλλες εργασίες μεταξύ των οποίων η αποκατάσταση του μωσαϊκού και η βαφή του κτιρίου. Ήδη από την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και άρχισαν οι σωστικές εργασίες.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η τεχνική έκθεση συντήρησης των δύο μαρμάρινων προτομών που κοσμούν τον αύλειο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», ύστερα από τη γνωμοδότηση του αρμόδιου Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων Πελοποννήσου και την έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού (Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων).

Εντός των προσεχών εβδομάδων θα αρχίσουν οι εργασίες συντήρησης των δύο προτομών.

Online χρήστες: 49

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες