ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ξεκινούν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Νέας Κίου


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους – Μυκηνών, σας ενημερώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.
Την Τετάρτη 11/05/22 από τις 16:00 – 18:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση, ενημέρωση και εγγραφές νέων μελών. (στο χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέας Κίου στην οδό 25ηςΜαρτίου 7, δίπλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο)
Στόχος της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής εκπαίδευσης και παιδείας, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της συλλογικότητας, της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.
Η Δημοτική Φιλαρμονική Νέας Κίου κάνει μια νέα αρχή στην προσπάθειά της να συνεχίσει την πορεία της στους μουσικούς δρόμους και περιμένει να υποδεχθεί τα νέα της μέλη.
Για τη συμμετοχή στο σώμα της Φιλαρμονικής απαιτείται μόνο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ηλικία από 9 ετών και άνω, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.
Στη Δημοτική Φιλαρμονική διδάσκονται ΔΩΡΕΑΝ : Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Ευφώνιο, Αλτικόρνο, Τρομπόνι, Τούμπα και Κρουστά Μπάντας, καθώς και μαθήματα μουσικής θεωρίας. Τα μουσικά όργανα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Δήμο.
Υποχρέωση όλων των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέας Κίου (λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κλπ.).
Σας ενημερώνουμε ότι, για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID – 19, όπως αυτά καθορίζονται για όλες τις Δομές Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της χώρας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής : κ. Σπύρο Μαρίνη, τηλέφωνο :6934573437, η με τον κ. Νικόλαο Σιαχάμη, τηλέφωνο: 6939672096.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ
Παναγιώτης Σκούφης
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;