ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκινούν οι εγγραφές στο νέο κέντρο ξένων γλωσσών στο Άργος

21 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές και 4 Σεπτεμβρίου τα μαθήματα 

Αν ψάχνετε για ένα σύγχρονο κέντρο ξένων γλωσσών, το The Language Academy είναι ο προορισμός σας!
Στην οδό Θεάτρου 38 στο Άργος, ένα νέο και σύγχρονο κέντρο ξένων γλωσσών ανοίγει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου 2023.
Το The Language Academy, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Χριστίνας Δ. Παπαϊωάννου, προσφέρει ένα πλούσιο φάσμα επιλογών για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Στο The Language Academy, μπορείτε να εκπαιδευτείτε στην αγγλική, γερμανική, γαλλική, ισπανική και ιταλική γλώσσα, σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση και την πρόοδο. Είτε είστε μαθητής ή ενήλικας, είτε επιθυμείτε ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα, εδώ θα βρείτε το ιδανικό κέντρο ξένων γλωσσών.

Με 23 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η κα Παπαϊωάννου και οι συνεργάτες της γνωρίζουν πώς να προετοιμάσουν τους μαθητές για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μέγιστο. Οι ολιγομελείς τάξεις εξασφαλίζουν προσωπική προσοχή και καλύτερη αφομοίωση της γνώσης.
Το The Language Academy λαμβάνει υπόψη και τις οικονομικές ανάγκες των οικογενειών, γι’ αυτό και προσφέρει ειδικές τιμές για αδέρφια αλλά και για όσους επιθυμούν να μάθουν μια δεύτερη ξένη γλώσσα.

Αν ψάχνετε για ένα σύγχρονο κέντρο ξένων γλωσσών με καθηγητές που αγαπούν τη διδασκαλία και ένα ευχάριστο περιβάλλον που προσφέρει γνώση, το The Language Academy στο Άργος είναι ο χώρος που αναζητάτε.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού, καλέστε στα τηλέφωνα 2751022623 και 6944216229 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα thelanguageacademy.gr
Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτό το νέο και σύγχρονο κέντρο που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση!
Εγγραφές καθημερινά
21 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου
10:00 – 14:00 & 18:00 – 20:00
Έναρξη μαθημάτων:
4 Σεπτεμβρίου 2023

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!