ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ξεμείνατε» από κέρμα; – Δείτε πως θα ξεκλειδώσετε το καρότσι του σούπερ μάρκετ (Pic)

Στους περισσότερους αν όχι σε όλους, έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά, να πάμε να πάρουμε καρότσι για το σούπερ μάρκετ και να διαπιστώνουμε πως έχουμε «ξεμείνει» από κέρματα.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα από την Αγγλία, κατέληξε σε ένα πολύ απλό κόλπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αντί να χρειαστεί να μπει στο σούπερ μάρκετ, να φτάσει μέχρι το ταμείο, να ζητήσει από τον υπάλληλο να του κάνει ψιλά και να πάει πάλι έξω για να πάρει το καρότσι, σκέφτηκε να στραφεί στα απλά κλειδιά για βοήθεια.Το έξυπνο κόλπο με το κλειδί

Έτσι λοιπόν η χρήστης του Twitter με το όνομα @leninsgf_ έβαλε στην ειδική εγκοπή του καροτσιού – που συνήθως προορίζεται για το κέρμα του ενός ευρώ – το στρογγυλό τμήμα του κλειδιού και κατάφερε να ξεκλειδώσει το καρότσι.

«Έξυπνο κόλπο εάν δεν έχετε κέρματα για το καρότσι του σούπερ μάρκετ» έγραψε στον λογαριασμό της την περασμένη Παρασκευή. Και η ανάρτησή της συγκέντρωσε ανάμικτες κριτικές.

Ανάμικτες οι αντιδράσεις με το κόλπο

Κάποιοι ισχυρίστηκαν πως το κλειδί θα μπορούσε να γίνει ενοχλητικό και να προκαλέσει ακόμη και κάποιον τραυματισμό στην κοιλιά αν ξεχαστείς. Άλλοι είπαν ότι έτσι και «κολλήσει» στο καροτσάκι, θα κλειδωθείς έξω από το σπίτι σου όπως έγραψε εύστοχα κάποιος: «Όλα καλά, μέχρι να ξεχάσεις να το βγάλεις όταν τελειώσεις τα ψώνια σου, γυρίσεις στο σπίτι και συνειδητοποιείς ότι το άφησες στο καρότσι του σούπερ μάρκετ».

Ένας άλλος πάλι, τραυματίστηκε: «Το δοκίμασα και παραλίγο να καρφωθώ δύο φορές» με κάποιους ωστόσο να απαντούν πως είναι ένα «απίστευτο κόλπο» που σίγουρα θα δοκιμάσουν την επόμενη φορά που θα πάνε στο σούπερ μάρκετ.

ΠΗΓΗ

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!