ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

«Ογκολογικές Θεραπείες και Δέρμα»: Επιστημονική ομιλία στο Επιμελητήριο Αργολίδας


Το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022 ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” διοργάνωσε επιστημονική ομιλία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Η κ. Βίκυ Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια 1ης Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» μίλησε με θέμα: «Ογκολογικές Θεραπείες και Δέρμα».

Ηταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική ομιλία, από την ιδιαιτέρως επικοινωνιακή κ. Νικολάου, η οποία στο τέλος της ομιλίας της απάντησε και σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Βουλευτή Αργολίδας κ. Ανδριανό, την πολιτεύτρια κ. Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αργους-Μυκηνών και επικεφαλής της παράταξης “Συμφωνία Δημιουργίας” κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου, τον πολιτευτή κ. Λεωνίδα Κουτσογιάννη καθώς και τα μέλη και τους φίλους μας.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;