Οδηγοί προσοχή! Μην παρκάρετε σε αυτούς τους δρόμους στο Άργος

Πότε κλείνουν Αριστομένους και Θεοφανοπούλου

Εργασίες στο οδόστρωμα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2026, στην οδό Αριστομένους στο Άργος, σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε όλο το μήκος και το πλάτος της οδού, γι’ αυτό και οι κάτοικοι, οι περίοικοι αλλά και οι οδηγοί που σταθμεύουν στην περιοχή καλούνται να μην αφήσουν τα οχήματά τους επί της οδού, ώστε τα συνεργεία να μπορέσουν να εργαστούν χωρίς προβλήματα.
Ανάλογες εργασίες έχουν προγραμματιστεί και για τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2026, αυτή τη φορά στην οδό Θεοφανοπούλου, όπου επίσης ζητείται από τους πολίτες να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους.
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών απευθύνει έκκληση για τη συνεργασία των πολιτών, προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις.

Online χρήστες: 1,015

Αυτά που... παίζουν!