Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Οικογένεια Λιβανού: 35 χρόνια στο πλευρό της Κοιλάδας – Στήριγμα σε δύσκολους καιρούς

Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας για την πολυεπίπεδη και πολύχρονη συμβολή του Γιώργου και της Λίτας Λιβανού

Σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδα Κοιλάδας ως αθλητικός οργανισμός, με επιστολή της ευχαριστεί θερμά από καρδιάς την οικογένεια των κ.κ. Γεωργίου και Λίτας Λιβανού για τη συμπαράσταση με την οικονομική και πολυεπίπεδη βοήθεια που συνεχίζουν να προσφέρουν αδιάκοπα κι αμερόληπτα εδώ και περίπου 35 χρόνια, από το 1987.
Επιγραμματικά αναφέρουν τα βασικότερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Κοιλάδας, με δαπάνη της οικογένειας Λιβανού:
1998 — κατασκευή κτηρίου αποδυτηρίων
2006 — ολική ανακατασκευή γηπέδου (τάπητας – εστίες – περίφραξη – πάγκοι κά)
2007 — κατασκευή κερκίδας 450 θέσεων
2008 — τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού προδιαγραφών μεγαλύτερης κατηγορίας
2013 — κατασκευή νέου κτηρίου γυμναστηρίου – γραφείων
2020 — αποκατάσταση περιβάλλοντα χώρου στην νότια πλευρά (κτηρίων)

Τα μέλη της διοίκησης αναφέρουν στην επιστολή τους:
«Σε όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα, έρχεται φυσικά να προστεθεί και η ετήσια τακτική σημαντικότατη κι ανεξάντλητη οικονομική βοήθεια της οικογένειας Λιβανού.
Ομολογουμένως η βοήθειά τους είναι ακόμα πολυτιμότερη και αναντικατάστατη σε τέτοιες ιδιαίτερα δύσκολες σεζόν/χρονιές, σε εποχές οικονομικής δυσπραγίας για την κοινωνία μας. Επομένως, και λιγότερους χορηγούς για την Κορωνίδα μας όπως και για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες.
Η βοήθειά τους αυτή, λειτουργεί ως ο πολυτιμότερος αρωγός στην πραγματικά πολύ δύσκολη προσπάθειά μας, ώστε να καταφέρουμε την επίτευξη των στόχων μας στην Α΄ Κατηγορία της Αργολίδας.
Τους ευχαριστούμε θερμά λοιπόν που συνεχίζουν να παρέχουν αυτή την πολύχρονη βοήθεια σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου το αθλητικό σωματείο της Κορωνίδας να αποτελεί πρότυπο ερασιτεχνικού αθλητισμού και να παράγει ταυτόχρονα κοινωνικό έργο».

ΔΕΙΤΕ:  Πλυντήριο αυτοκινήτων στο Ναύπλιο ζητά άτομο για εργασία

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!