ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Οι αθλητές του “Dojang Argos TKD Club” διακρίθηκαν στο Βέλγιο


Ένα χάλκινο μετάλλιο και τρεις πέμπτες θέσεις κατέκτησαν οι αθλητές του συλλόγου μας στην παρθενική τους εμφάνιση σε διεθνές πρωτάθλημα, αγωνιζόμενοι στο Brussels Indoor InternationalTournament του Βελγίου.
Συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κολιγλιάτης Χρήστος χάνοντας την ευκαιρία για τον τελικό κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Στην Πέμπτη θέση αρκέστηκαν οι αθλήτριες Δήμου Μαρίνη, Γκιουζέλη Μαρία και Κωστάκη Εύα, πραγματοποιώντας αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις και χάνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά με μικρές διαφορές που οφείλονταν κυρίως στην έλλειψη εμπειρίας.

Δεν επαναπαυόμαστε καθόλου, με συστηματική δουλειά και καθημερινή προσπάθεια δεσμευόμαστε πως η βελτίωσή μας θα έρθει σύντομα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές τους, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε τέτοιες αποστολές του εξωτερικού.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;