ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου συμμετέχουν σε 24ωρη απεργία στις 20/3

Δυστυχώς η συνάντηση με τον ΥΠΕΝ κ. Σκρέκα απέβη άκαρπη και χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΟΕ ΔΕΥΑ αποφασίσθηκε ομόφωνα η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας προκηρύσσοντας 24ωρη Πανελλαδική απεργία για την Δευτέρα 20/03/2023, ημερομηνία πιθανής ψήφισης του νομοσχέδιου στη Βουλή, με μοναδικό πλέον αίτημα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου που ιδιωτικοποιεί τα νερά.
Στις προηγούμενες κινητοποιήσεις δεν είμασταν μόνοι, είχαμε μαζί μας σύσσωμη την κοινωνία και τους περισσότερους φορείς της χώρας μας.
Η Κυβέρνηση επιμένει με κάθε τρόπο στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης αδιαφορώντας προκλητικά για τα συμφέροντα των πολιτών.
Αρνείται πεισματικά να αντιληφθεί ότι το νερό δεν είναι εμπορικό προϊόν για να τεθεί υπό τον έλεγχο της ρυθμιστικής αρχής, η οποία χρησιμοποιείται καθαρά ως προθάλαμος της ιδιωτικοποίησης των νερών στην χώρα μας και μέσω της οποίας επιχειρείται να ξεπεραστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ και του συντάγματος που απαγορεύουν την ιδιωτικοποίηση τους.
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων δεν είναι δυνατόν ως εργαζόμενοι στον ευαίσθητο αυτό τομέα της ύδρευσης να μείνουμε αμέτοχοι.
Ο Σύλλογος εργαζομένων αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία την Δευτέρα 20/03/2023 ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από την Βουλή, και καλούμε όλους τους φορείς και τα σωματεία, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑ Ναυπλίου με την απαίτηση, να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο.
Όχι στην ιδιωτικοποίηση των νερών μέσω της ΡΑΑΕΥ ή μέσω των ΣΔΙΤ.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;