ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου ταξίδεψαν στην Καστοριά και γνώρισαν τη φύση! (Pics)

Το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου στα πλαίσια των 2 περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εκπόνησε «Η εξαφάνιση σπανίων ειδών στην Ελλάδα» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Σοφία Σοφοκλέους και τον κο Χρήστο Φλέσσα με πρόγραμμα «Η φύση κοντά μας» και 46 συνολικά μαθητές και μαθήτριες, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αρκτούρο, με πρόγραμμα στο καταφύγιο Λύκου και της καφέ αρκούδας, καθώς επίσης ενημερώθηκαν για την δράση του Αρκτούρου στην Νίκειο σχολή στο Νυμφαίο.
Διέμειναν στην Καστοριά όπου και επισκέφτηκαν το Δισπηλιό, (νεολιθικό οικισμό), το σπήλαιο του δράκου, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και επίσης πραγματοποίησαν ημερήσια επίσκεψη και περπάτημα στις Πρέσπες.
Το πρόγραμμα της εκδρομής και επισκέψεων οργάνωσε η κα Σοφία Σοφοκλέους, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, με συνοδούς καθηγήτριες την κα Ευδοξία Πετροπούλου, καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας, και την κα Ευαγγελία Σβίντζου, βιολόγο.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;