ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Άργους συνομίλησαν με την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ | PHOTOS

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος EPAS “Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”, οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Άργους είχαν την ευκαιρία να τηλε-συζητήσουν με την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ, αντιπρόεδρο της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τη δράση συντόνισαν οι καθηγήτριες Στυλιανή Σταματάκη και Μαρία Τσούρδη.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Άργους Νικολέττα Ματσιμάνη:
“Oι μαθητές ενημερώθηκαν για θέματα έμφυλης βίας, τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης με έμφαση στην έμφυλη βία στο διαδίκτυο, φαινόμενο με έξαρση στην εποχή μας.

Η ενημέρωση βέβαια περιέλαβε και την πρόσφατη έγκριση από την Ολομέλεια του ΕΚ της νομοθετικής πρωτοβουλίας Βόζεμπεργκ για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο, με βασικό στόχο να δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της έμφυλης βίας στον κυβερνοχώρο.

Οι ερωτήσεις των μαθητών, αν και πολλές, απαντήθηκαν όλες με ιδιαίτερη χαρά από την κα Ευρωβουλευτή και οι μαθητές αποκόμισαν γνώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες για τη ζωή τους και για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους”.

ΔΕΙΤΕ:  Συνελήφθη αλλοδαπός με ναρκωτικά χάπια στο Ναύπλιο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!