Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Οι νέοι υποψήφιοι του Κωνσταντίνου Μάκαρη στον Δήμο Ναυπλιέων

Αρκετές νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε τις τελευταίες μέρες η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη.
Το ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής εμπλουτίζεται διαρκώς με άτομα που θέλουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και καθημερινά παρατηρούμε πλήθος κόσμου να συστρατεύεται με τον κ. Μάκαρη.
Οι ανακοινώσεις των νέων υποψηφιοτήτων αναμένεται να συνεχιστούν το προσεχές διάστημα.
Όπως μαθαίνουμε, υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να κατέβουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Νέα Εποχή», προκαλώντας στον επικεφαλής της έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους τελικά θα επιλέξει.
Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο και με τη συμμετοχή του οι εκλογές στον Δήμο Ναυπλιέων έχουν αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό και υπάρχει αισιοδοξία στην παράταξή του ότι μπορεί να είναι ο επόμενος Δήμαρχος.
Ακόμα βέβαια είναι νωρίς!
Ακολουθούν οι δηλώσεις των νέων υποψηφίων: 

Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Είμαι γέννημα θρέμμα της Ιστορικής Κοινότητας του Αγ.Ανδριανού. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ανήκαμε στον Δήμο Ν. Τίρυνθας. Όταν έγινε η συνένωση με τον Δήμο Ναυπλιέων όλοι πιστεύαμε ότι επιτέλους θα εδείνοντο λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά μας. Όμως η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική παρόλο που στην ουσία έχουμε γίνει προέκταση της πόλεως του Ναυπλίου.
Περιμέναμε λοιπόν από την παρούσα Δημοτική Αρχή η οποία είναι στο τιμόνι του Δήμου πέραν της 10ετίας να ασχοληθεί και με την κοινότητα μας όπως άλλωστε έχει υποχρέωση. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα έχει διαψεύσει τις προσδοκίες μας.
Η κατάσταση έχει παραμείνει η ίδια και η κοινότητά μας παραμένει στάσιμη σαν να μην πέρασε καθόλου ο χρόνος.
Επειδή λοιπόν δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα που ζούμε αποφάσισα και εγώ να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που απηύθυνε στην κοινωνία ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, προκειμένου να αλλάξουμε σελίδα στα Δημοτικά δρώμενα και να ξημερώσει μια νέα ημέρα γεμάτη ελπίδα για το μέλλον.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος με τον συνδυασμό του στον Αγ. Ανδριανό.
Βασίλης Σάββας
Είμαι κάτοικος του συνοικισμού Αμυγδαλίτσας της Κοινότητας Μιδέας του πρώην Δήμου Μηδέας και θέλω να κάνω γνωστό σε όλους του δημότες του Δήμου μας, ότι την τελευταία 10ετία με την παρούσα Δημοτική Αρχή έχουμε κυριολεκτικά εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού. Η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι μηδενική.
Για αυτούς λοιπόν τους λόγους πήρα την απόφαση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να συνταχθώ με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη, γιατί από την στιγμή που τον γνώρισα και ήλθα σε επαφή μαζί του, μου έδωσε την ελπίδα ότι επιτέλους κάτι θα αλλάξει στα δημοτικά δρώμενα και ότι εμείς που ζούμε σε πιο απομακρυσμένες περιοχές και μακριά από το κέντρο δεν θα αισθανόμαστε δημότες δεύτερης κατηγορίες και ότι θα υπάρχει κάποιος που θα ακουμπήσει αποτελεσματικά στα προβλήματά μας.
Παναγιώτης Μακρής
Βιοτέχνης
Δήμος Ναυπλιέων!
Η όμορφή μας πόλη!
Το μεγάλο ζήτημα στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβριου του 2023 είναι τι θέλουμε για την πόλη μας…
θέλουμε την μιζέρια, θέλουμε την παθογένεια, θέλουμε τον καιροσκοπισμό, θέλουμε την αδιαλλαξία, τον εγωκεντρισμό, την αλαζονεία, την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος;
Αυτό θέλουμε;
Σαφώς και όχι!
Ακριβώς τα αντίθετα θέλουμε.
Θέλουμε ανάπτυξη, θέλουμε εντιμότητα, θέλουμε δικαιοσύνη, θέλουμε διάλογο,
θέλουμε συνέργειες, θέλουμε τον δήμο μας μπροστά στις εξελίξεις και στα σύγχρονα εργαλεία των καιρών για το συμφέρον του δήμου και των δημοτών.
Πιστεύω βαθιά ότι αυτά μπορεί να τα κάνει ο Κων/νος Μάκαρης, ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Ναυπλιέων.
Ένας σύγχρονος επιχειρηματίας με όραμα και πολύ αγάπη για τον δήμο μας που θέλει να προσφέρει με ανιδιοτέλεια τιμιότητα και αρμονία πηγαίνοντας την πόλη μας μπροστά.
Για όλα αυτά με έπεισε να είμαι σε αυτόν τον αγώνα μαζί του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε ένα κοινό αγώνα για ένα δήμο πρότυπο για τους δημότες μας, για τους επαγγελματίες, για τους επισκέπτες, για τον πολιτισμό μας, για την παιδεία μας, για τον αθλητισμό μας, για την ζωή μας .
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας το παλιό και να προχωρήσουμε για μια Νέα Εποχή!
Για ένα καλύτερο αύριο για όλους!
Στη Νέα Εποχή!!
Ουλής Γεώργιος
Ρασσιά Εύη
Ρομπολας Δημήτριος
Εμείς που υπογράφουμε την παρούσα δήλωση είμαστε κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος ΜΑΝΕΣΗ του νέου ενιαίου Δήμου Ναυπλιέων.
Όπως όλοι γνωρίζετε ανήκουμε στην ημιορεινή ζώνη και τα προβλήματα της κοινότητας μας είναι περισσότερα από κάθε άλλη που βρίσκεται σε πεδινή περιοχή.
Οι παλαιότεροι μας λένε ότι όταν είμαστε αυτοτελείς κοινότητες και με περιορισμένες χρηματοδοτήσεις που εχορηγούντο απευθείας στις κοινότητες, η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη.
Μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε ευκολότερα την καθημερινή μετάβασή μας στα κτήματα ή τις κτηνοτροφικές μας μονάδες, τις οικιακές μας ανάγκες από τα αστικά κέντρα και τα παιδιά μας στα διάφορα εκπαιδευτήρια των εκπαιδευτικών βαθμίδων.
Τα τελευταία χρόνια που ενωθήκαμε με τον Δήμο Ναυπλιέων είμαστε σε χειρότερη κατάσταση και αισθανόμαστε εντελώς απομονωμένοι.
Το οδικό μας δίκτυο, αγροτικό, αστικό, περιφερειακό είναι παντελώς εγκαταλελειμμένο και παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας και τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής δεν έχει γίνει τίποτα παρότι διανύει την τρίτη θητεία στα πράγματα.
Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και για αυτό πήραμε την απόφαση να προσχωρήσουμε στον ελπιδοφόρο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη που με το ανεξάρτητο επιχειρηματικό του πνεύμα και τις κοινωνικές του ευαισθησίες είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσει ως Δημοτική Αρχή τα χρονίζοντα προβλήματά μας.
Γιώργος Παπαγεωργόπουλος
Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή & υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων για την πρόσκλησή του να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Γνώμονας για την επιλογή μου αυτή υπήρξε το γεγονός ότι διαθέτω μία έμφυτη αγάπη & ενδιαφέρον για την ενασχόληση με ζητήματα που αφορούν σε θέματα καθαριότητας, περιβάλλοντος & ευζωίας της αστικής πανίδας, καθώς και το ότι η επί 37 έτη σύζυγός μου Ευαγγελία Τσατσούλη, εργάζεται στον τομέα καθαριότητας αρχικά του Δήμου Ναυπλιέων & στη συνέχεια του Δήμου Άργους-Μυκηνών, όντας για τρίτη θητεία αιρετή πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας.
Αυτή η παράμετρος έχει οδηγήσει & μένα να ασχολούμαι καθημερινά & να ενδιαφέρομαι έντονα για τα ζητήματα περιβάλλοντος & καθαριότητας, τα οποία θεωρώ ότι αποτελούν τομέα υψίστης προτεραιότητας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και κατόπιν αρκετών συζητήσεων με τον κ. Μάκαρη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αποτελεί και δική του προτεραιότητα η βελτιστοποίηση της ζωής όλων των Ναυπλιέων.
Συμπληρωματικά αναφέρω πως κατάγομαι εκ πατρός από την Τοπική Κοινότητα Μιδέας του Δήμου μας & έχω διατελέσει επί 20 έτη ως υπάλληλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο υποκατάστημα Δρεπάνου & στο Κεντρικό Κατάστημα Ναυπλίου, από όπου αφυπηρέτησα.
Επίσης θέλω να επισημάνω ότι η γνωριμία μας με τον κ. Μάκαρη ξεκίνησε από απλές συζητήσεις, έχει δε εξελιχθεί σε μία σχέση ειλικρινούς εμπιστοσύνης & αμοιβαίας εκτίμησης, καθώς διαπιστώνω ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με σπουδαίες ηγετικές ικανότητες, όπως καταδεικνύεται από την πολυετή & επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα, όραμα & προσδοκίες για το μέλλον του Δήμου μας & κίνητρο την αγάπη του γι’ αυτόν, όπως αποδεικνύεται από ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων, δωρεών, χορηγιών & λοιπών φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν το εφαλτήριο της συστράτευσης μου με τον Κώστα Μάκαρη και την παράταξή του, τον οποίο και πάλι ευχαριστώ δημόσια για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του, ώστε να δώσουμε τον καλό αγώνα για την Νέα Εποχή, την αλλαγή & την καλυτέρευση του Δήμου μας από κοινού.
Γεώργιος Αθ. Εμμανουήλ
Δασοπόνος
Περιβαλλοντολόγος Msc
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του κ.Κωνσταντίνου Μάκαρη, για την διαχείριση των πολλών και σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο μας, όπου η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, η ευθύτητα αλλά και ο έντιμος πολιτικός λόγος απαιτείται, έλαβα την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Συνδυασμό “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” .
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε να υπάρχει μια παντελής έλλειψη σχεδιασμού όσον αφορά τα Περιβαλλοντικά ζητήματα του Δήμου μας, όπως η Ανακύκλωση και η οικιακή κομποστοποίηση που εγκαταλείφθηκαν, ο ανύπαρκτος σχεδιασμός για το Πράσινο το οποίο συνεχώς υποχωρεί έναντι του τσιμέντου σε όλα τα έργα ανάπλασης, η αστοχία ανάδειξης του Φυσικού πλούτου της πόλης με την σπάνια χλωρίδα και πανίδα που φιλοξενεί (Natura – Βιοτόπος Corine) και την προσέλκυση του περιβαλλοντικού τουρισμού (οικοτουρισμός), η έλλειψη συνεχούς ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης, μαθητών και δημοτών, στα σύγχρονα ζητήματα των συνεπειών από τις Κλιματικές Αλλαγές στις πόλεις αλλά και ο παραγκωνισμός των τοπικών Συμβουλίων για λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών της κάθε περιοχής ξεχωριστά.
Ως επικεφαλής επί σειρά ετών στον τομέα Περιβάλλοντος, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων αλλά και ως σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου, πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω, πως κάθε Δημοτική Αρχή, οφείλει να σέβεται τους δημότες της, εξασφαλίζοντας τους ένα βιώσιμο και υγιές περιβάλλον.
Ευελπιστώ δε, ότι σε αυτήν μου την απόφαση, θα βρω για ακόμη μια φορά, συμπαραστάτες όλους εσάς που θέλετε η όμορφη πόλη μας, να μην μένει στάσιμη αλλά να αποτελεί πρότυπο, συνεχώς να ομορφαίνει και να γίνεται όλο και πιο ΠΡΑΣΙΝΗ!
Σπύρος Βασιλείου
Tμηματάρχης ΕΛΤΑ
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Κωνσταντίνου Μάκαρη για κοινή πορεία στην διεκδίκηση της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων που θα επιφέρει Νέα Εποχή στον τόπο μας!
Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης πρεσβεύει το δημιουργικό νέο που έρχεται να αλλάξει τις παθογένειες δεκαετιών που ταλανίζουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
Η κοινή οπτική που έχουμε για θέματα και προβλήματα που απασχολούν το Ναύπλιο και χρήζουν άμεσης και αποφασιστικής λύσης αποτέλεσε το έναυσμα μια συνεργασίας που θα απαλλάξει το Ναύπλιο από τις δυνάμεις της παθητικότητας και της αδράνειας.
Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρών για κάθε συντοπίτη μου, να εργαστώ με ήθος και τιμιότητα για τη Νέα Εποχή που αξίζει το Ναύπλιο!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!