ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες» παρουσιάστηκαν στ’ Ανάπλι

Ο Γιώργος Μουσταΐρας παρουσίασε το βιβλίο του στον Παλαμήδη

Στη φιλόξενη μεγάλη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», έγινε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες» (εκδόσεις Ερωδιός).
Το βιβλίο είναι αναφορά στη μνήμη του παλιού εμπόρου και Προέδρου του Πανναυπλιακού, ιστορικού της πόλης Λούη Λάμπρου, του επιχειρηματία εστίασης Γιώργου Ν. Χρόνη και του καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Κόκκορη.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης, Πόπη Κούγια – Γλατζίνα, Αρετή Καρκαγγέλη και ο λογοτέχνης και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας Γιάννης Ρούσος.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρισταμένους, όταν πήραν τον λόγο άτομα που είχαν σχέση ή γνώριζαν τους αναφερόμενους σε αυτό, ενθυμούμενοι στιγμές και περιστατικά από την ζωή τους, όπως ο αδελφός του Γιάννη Κόκκορη Ηλίας, ο Μπάμπης Αντωνιάδης, ο Κώστας Καράπαυλος, ο Κώστας Μιχόπουλος, ο Τόλης Κοΐνης, η Όλγα Σπαντιδέα – Ζερβοπούλου, η Λέλα Λαπαθιώτη και η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης Πίνκα Νάντη – Ταρατόρη.

Συνδιοργανωτές στην παρουσίαση ήσαν ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση.
Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Γαλανόπουλου, της Ντένας Καλπάκα – Μανουσάκη, της Πίνκας Νάντη – Ταρατόρη και της Άννας Σούρσου.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!