ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι υπερφυσικές ικανότητες των ζωδίων

Παραδέξου το. Θα ήθελες και εσύ να έχεις κάποια υπερφυσική ικανότητα και να μην ήσουν απλώς ένας κοινός θνητός.

Να μπορείς να περνάς μέσα από τοίχους, να νικάς όσους είναι πιο ψηλοί και πιο ρωμαλέοι από σένα, να ψιθυρίζεις στο αυτί κάποιων αυτά που θέλεις εσύ να κάνουν και άλλα πολλά θαυματουργά.
Βέβαια, μπορεί να γεννήθηκες με πεπερασμένες ικανότητες ή μπορεί απλώς έτσι να νομίζεις! Σύμφωνα με τους επιστήμονες, άλλωστε, οι δυνατότητες που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι είναι περίπου το 3% από αυτές που τους δόθηκαν κατά τη γέννησή τους.
Εντάξει, εντάξει. Καλές οι θεωρίες, αλλά εσύ πιστεύεις ότι έχεις όρια και δεν μπορείς να απλώνεις εκεί που δεν φτάνεις. Κανένας όμως δεν μπορεί να σε εμποδίσει να φαντάζεσαι, να επιθυμείς και να ονειρεύεσαι πως έχεις κι εσύ κάποιο χάρισμα που ξεπερνά την ανθρώπινη φύση σου και αγγίζει τα όρια του υπερφυσικού.
Για να δούμε, λοιπόν, ποια υπερφυσική ιδιότητα θα ήθελες να κατέχεις ανάλογα με το ζώδιό σου:
Κριός
Να είσαι δυνατός και άτρωτος
Έχεις γεννηθεί για να είσαι νικητής και πρωτοπόρος. Τίποτα δεύτερο δεν σου αξίζει. Οι αντιξοότητες μπορεί να είναι πολλές, αλλά τις περισσότερες φορές δεν σε τρομάζουν. Υπάρχουν βέβαια και οι… αντικειμενικές δυσκολίες της ζωής που συχνά σε ωθούν να ονειρεύεσαι ότι έχεις απεριόριστη δύναμη και κανείς δεν τολμάει να τα βάλει μαζί σου. Όποιος σε προκαλέσει θα είναι απλά ο χαμένος! Κριός – Σούπερμαν, σημειώσατε 1!
Ταύρος
Να μπορείς να πατήσεις Pause σε κάθε θορυβώδη ενοχλητικό
Ο Αρχιμήδης, που ξεστόμισε τη φράση «Μη μου τους κύκλους τάραττε», κάποιον πλανήτη θα είχε στον Ταύρο! Πράγματι, αγαπητέ Ταύρε, υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που θέλεις να απολαύσεις τη θεία ηρεμία και την ασφάλειά σου που με τόσο κόπο κατέκτησες και κάποιοι έρχονται να σε… ζαλίσουν. Τι καλύτερο από το να μπορούσες να τους μετατρέψεις σε στήλη άλατος, αμίλητη κι ακούνητη; Ω, τι γαλήνη, τι ωραία μουσική!
Δίδυμοι
Να μπορείς να γίνεσαι ένα εντελώς άλλο άτομο όταν το επιθυμείς
Είσαι εδώ, εργάζεσαι, έχεις παρέες και όλα καλά. Πόσες φορές όμως δεν έτυχε να θέλεις να υποδυθείς τον τάδε πολιτικό, ηθοποιό, καθηγητή, δημοσιογράφο γυναίκα, άντρα, σοφό, έμπορο, διανοούμενο και ένα σωρό άλλα; Να βρεθείς στη θέση του, να μιλάς, να μεταφέρεις τις ιδέες σου ή να αποφασίζεις εσύ αντ’ αυτού, ανάλογα με την υπόθεση που σε απασχολεί κάθε φορά. Εντάξει το έχεις μέσα σου, αλλά θα ήθελες και τα… συνοδευτικά.
Καρκίνος
Να μπορείς να μεταφέρεσαι σε όποια χρονική στιγμή θέλεις
Η μνήμη είναι το δυνατό αλλά και το αδύνατο σημείο σου. Γιατί ακόμα κι αν θέλεις να ξεχάσεις και να πας παρακάτω, υπάρχουν τα «γιατί και τα διότι» που σε κατακλύζουν, σε ενοχλούν ή σε ταράζουν. Θα ήθελες πολύ να μπορείς να ταξιδεύεις στο χρόνο –κυρίως προς τα πίσω– για να έχεις την ευκαιρία να διορθώνεις όσα έγιναν λάθος στο παρελθόν και σε πονάνε στο παρόν! Έλα, πες την αλήθεια, σου έχει περάσει από το μυαλό!
Λέων
Να προαισθάνεσαι τι θα γίνει στο μέλλον
Είσαι ο αρχηγός! Οι έξυπνες ενέδρες σου και το ότι βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα πριν το… θήραμά σου σε καθιστούν και τον καλύτερο κυνηγό. Αυτά στο ζωικό βασίλειο… Και στην καθημερινή ζωή πάντως παλεύεις για να ακολουθήσεις τα χνάρια του αιλουροειδούς συγγενούς σου. Μόνο που, μερικές φορές, όταν καταστρώνεις τα στρατηγικά σου σχέδια, θα ήθελες να έχεις τη βεβαιότητα της νίκης, γνωρίζοντας τι ακριβώς πρόκειται να γίνει, πριν γίνει.
Παρθένος
Να εξουσιάζεις την πανίδα και τη χλωρίδα
Είναι γνωστή η σχέση σου με τη φύση και τη φυσικότητα, καθώς και η απέχθειά σου προς οτιδήποτε φτιαχτό, προσποιητό, πλαστικό ή ψεύτικο. Η κανονική σου θέση είναι σε μια κοινωνία όπου συνυπάρχεις με τα φυτά και τα ζώα κάτω από τους νόμους μιας θείας τάξης. Φαντάσου να απειλείσαι και να μπορείς με μια σου κίνηση να μετατρέπεις ένα ταπεινό χαμομήλι σε σαρκοφάγο φυτό ή τα κλαδιά ενός δέντρου να παγιδεύουν τον εχθρό σου…
Ζυγός
Να διαβάζεις τις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων
Οι σκέψεις, οι συμπεριφορές και τα λόγια των άλλων πρέπει να φιλτράρονται διαρκώς από σένα και μετά να μπαίνουν στην περίφημη ζυγαριά σου, η οποία παλαντζάρει μέχρι να βγάλεις κρίση για το ποια είναι η αλήθεια και η δίκαιη λύση για όσα σε απασχολούν. Πόσο πολύ θα ήθελες να μπορούσες αυτομάτως να πιάνεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα «στον αέρα» και να ψυχολογείς την κάθε στιγμή, χωρίς την τόσο απαραίτητη μεσολάβηση της ζυγαριάς σου.
Σκορπιός
Να μπορείς να εξαναγκάσεις τα πράγματα να συμβούν
Ίσως μια από τις βασικές σου ανάγκες είναι να ελέγχεις πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να γίνονται τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Για να το πετύχεις όμως δεν διανύεις δρόμους σπαρμένους με ροδοπέταλα, αλλά κακοτράχαλους και με δυνατά εμπόδια. Τα περισσότερα εμπόδια για σένα είναι piece of cake, μόνο που συχνά συμβαίνει να πέφτεις πάνω σε άλλους, εξίσου πεισματάρηδες, αλλά με εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις. Αναγκαστικά, θα χρησιμοποιήσεις τα όπλα της πειθούς και του ψυχαναγκασμού, που όμως είναι και ψυχοφθόρα και χρονοβόρα. Τότε είναι που νιώθεις μια σφοδρή επιθυμία να μπορέσεις να μπεις στο μυαλό του άλλου, να το κατευθύνεις και να τον εξαναγκάσεις να κάνει ό,τι του πεις. Δεν υπάρχει καλύτερο για σένα!
Τοξότης
Να μπορείς να τηλε-μεταφέρεσαι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης
Τα απέραντα πεδία αυτού του κόσμου όπου μπορείς να μετακινηθείς είναι για σένα ο πιο γοητευτικός στόχος. Η ζωτική σου ανάγκη να επεκτείνεσαι, να μην υπάρχουν όρια στο άπλωμα των φτερών σου, να μην υπολογίζεις χιλιόμετρα και αποστάσεις, συχνά σκοντάφτει πάνω σε μικρές, καθημερινές, μίζερες λεπτομέρειες που δεν σε αφορούν ως άτομο. Είναι εκείνες τις στιγμές, που προσπαθούν να σε περιορίσουν, που θα ‘θελες τόσο πολύ να μπορείς να βρεθείς με τηλεμεταφορά όπου ορίζει η επιθυμία και η διάθεσή σου…
Αιγόκερως
Να μπορείς να παγώνεις όποιον δεν συντάσσεται με την τάξη
Μερικές φορές όταν προσπαθείς να συγκεντρωθείς στην παγωμένη αυτοκυριαρχία σου και να αποκτήσεις επαφή με το κέντρο του εαυτού σου, όλα και όλοι γύρω νιώθεις ότι εκπέμπουν μια αποπροσανατολιστική ακόμα και ενοχλητική ενέργεια. Εκείνες τις στιγμές, που θέλεις να βάλεις τάξη είναι που νιώθεις ότι δεν τους χρειάζεσαι. Αφού έτσι κι αλλιώς παγοκολόνα σε ανεβάζουν, παγοκολόνα σε κατεβάζουν, πόσο πολύ θα ήθελες να παγώσεις τους πάντες και τα πάντα γύρω σου!
Υδροχόος
Να γίνεσαι ένας ιπτάμενος γήινος, όταν τα περιθώρια στενεύουν
Είναι γνωστό πως είσαι το ζώδιο που συμπτωματικά βρίσκεται εδώ, γιατί η γη είναι πολύ μικρή για να σε φιλοξενήσει και να σε εμποδίσει να είσαι ένα παιδί του σύμπαντος. Που να σε χωρέσει ο τόπος. Σαν ζώδιο του αέρα, η δυνατότερη επιθυμία σου, όταν θέλεις να ξεφύγεις από τα περιορισμένα όρια του τόπου που βρίσκεσαι, θα ήταν να μπορείς να διασχίζεις τους αιθέρες και -γιατί όχι- να βρίσκεσαι ανάμεσα στα άστρα και τους πλανήτες!
Ιχθύες
Να εξαφανίζεται εντελώς το υλικό σου σώμα από το χώρο
Ζωδιακά, έχεις την ιδιότητα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και, αν το θελήσεις, να περνάς τόσο απαρατήρητος/η που κανείς να μη… θυμάται ότι είσαι στον ίδιο χώρο. Είναι ένα εσωτερικό ταλέντο που το ασκείς συχνά, όμως το υλικό σου σώμα πάντα παραμένει εκεί και δεν είναι όλες τις φορές εύκολο να γίνεις… αόρατος/η. Ειδικά, μερικές στιγμές που έχεις νιώσει άβολα ή ένοχα, πόσο πολύ θα ήθελες να εξαφανιστείς!

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!