ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ολική αναβάθμιση του φωτισμού στον Δήμο Ναυπλιέων

Ολική αναβάθμιση του Συστήματος Δημοτικού Φωτισμού σε ολόκληρη την γεωγραφική επικράτεια του Δήμου Ναυπλιέων

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ., ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ”DASTERI SYSTEMS A.E.” κ. Γιάννης Δαστερίδης, υπέγραψαν τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού με την προμήθεια & εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED εξοικονόμησης ενέργειας στο Δημοτικό Φωτισμό».
Πρόκειται για την αναβάθμιση φωτισμού στο δίκτυο του Δήμου η οποία έχει ως στόχο την ολική αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων, με νέα υψηλής τεχνολογίας «έξυπνα» φωτιστικά τύπου LED.
Η συγκεκριμένη προμήθεια αποτελεί σημαντική για τον δήμο και τους δημότες επένδυση, περιλαμβάνει την αντικατάσταση 7.888 φωτιστικών σημείων, με την εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία 7.888 τεμαχίων νέων υπερσύγχρονων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου LED, συμπεριλαμβανομένης και της 10ετούς εγγύησης / συντήρησης καλής λειτουργίας από τον Ανάδοχο. Τα «έξυπνα» φωτιστικά τύπου LED θα φέρουν ήδη προεγκατάσταση για μελλοντική χρήση συστήματος διαχείρισης φωτισμού.
Σχετικά με την παλιά πόλη του Ναυπλίου λόγω του ειδικού καθεστώτος και των απαιτούμενων εγκρίσεων που χρειάζονται, η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί σε δεύτερη φάση.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε:
«Ο Δήμος μας προχωρά στην υλοποίηση ενός αναπτυξιακού Έργου υποδομής το οποίο θα απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας για τις επόμενες δεκαετίες. Αναβαθμίζουμε ποιοτικά και αισθητικά το φωτιστικό σύστημα του Δήμου σε όλη την γεωγραφική του έκταση, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας των δημοτών.
Η συγκεκριμένη επένδυση θα εξασφαλίσει την αναβάθμιση του φωτισμού με ομοιογένεια στις φωτιστικές συνθήκες του Δήμου, καθώς και εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς, παρέχοντας στον Δήμο βελτίωση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος (Μείωση Εκπομπών Ρύπων CO2) και εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας ύψους άνω του 60%. Η συγκεκριμένη επένδυση δίνει στον Δήμο μας την προοπτική ένταξης σε χρηματοδοτήσεις πρωτοποριακών ευρωπαϊκών προγραμμάτων για άσκηση περιβαλλοντικών πολιτικών».

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!