ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οριστικό: Αυτή είναι η ποινή για τον Κούγια που πήγε να ξεβρακώσει διαιτητή στο Άργος

Απαγόρευση εισόδου για 4,5 μήνες στα γήπεδα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) αποφάσισε την επιβολή ποινής στον γνωστό ποινικολόγο και πρόεδρο της Κορίνθου, Αλέξη Κούγια, απαγορεύοντας του την είσοδο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα για τους επόμενους 4,5 μήνες.
Αυτό σημαίνει ότι ο Κούγιας δεν θα μπορεί να παρευρεθεί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες έως και κοντά στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αν δεν αλλάξει κάτι στην απόφαση, σε δεύτερο χρόνο. Η απόφαση βασίζεται σε γεγονότα που συνέβησαν σε αγώνα μεταξύ της Κορίνθου και του Παναργειακού τον Νοέμβριο.

Ο Κούγιας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή του αγώνα και προσπάθησε να τον πιάσει από το σορτσάκι, με την ένταση να μεταφέρεται ακόμα και έξω από τα αποδυτήρια. Για αυτή την πράξη, ο Κούγιας τιμωρήθηκε με 2,5 μήνες απαγόρευσης, ενώ τού επιβλήθηκε επιπλέον ένας μήνας για άλλη υπόθεση που αφορά την ομάδα της Κορίνθου.
Επιπρόσθετα, εκκρεμεί υπόθεση με το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος κατήγγειλε τον Κούγια για επίθεση, ενώ έχει ασκηθεί και δίωξη στον Κούγια για τις δηλώσεις του.
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής έρχεται ως μια σημαντική κίνηση για τη διασφάλιση της τάξης και της ευπρέπειας στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αργολικά νέα:
ΔΕΙΤΕ:  Συνέλαβαν άνδρα για εμπρησμό στην Ερμιονίδα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!