ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Αθανάσιος Παπαδημητρίου ευχαριστεί δημόσια το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου

για το Ιατρικό και Νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της Γυναικολογικής- Μαιευτικής και Χειρουργικής Κλινικής, σχετικά με χειρουργική επέμβαση και νοσηλεία της συζύγου μου Μ.Μ.

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Επιμελητή Α΄ της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής κ. Κοτζαγεωργίου Παναγιώτη, την γυναικολόγο κ. Λαζαρακοπούλου Διονυσία, την προϊσταμένη του τμήματος κ. Σακαγιάνη Αθήνα, τον χειρουργό κ. Μασσαλή Ιωάννη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Κατσαρό Κωνσταντίνο , την αναισθησιολόγο κ. Παρασκευά Ελένη και την ιατρό–ακτινοδιαγνώστρια κ. Παπαδά Ευφροσύνη, για την επιστημονική τους κατάρτιση και να τους συγχαρώ για τον ανθρώπινο τους χαρακτήρα. Η συμπεριφορά τους αυτή καταξιώνει το κύρος του Δημόσιου Νοσοκομείου στην συνείδηση των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Η «Αλληλεγγύη» διοργανώνει εκδρομή στο Σπήλαιο Κάψια
ΔΕΙΤΕ:  Μουσικά Παλαμήδεια: Ήχοι των Κάστρων στο Ναύπλιο

Θεωρώντας ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι δεδομένο, θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι με λόγια και με πράξεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Κλειστές δημόσιες υπηρεσίες και ανοιχτά καταστήματα στις 30 Νοεμβρίου

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον Διοικητή, κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο για το εξαιρετικό του έργο και το πρότυπο Νοσοκομείο που έχει δημιουργήσει, καθώς και τον επαγγελματισμό του στην δύσκολη και σε βάρος συγκύρια αντιμετώπισης του ίου covid- 19.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Αθανάσιος Παπαδημητρίου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!