ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς σε Τρίπολη & Ναύπλιο

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συνάντησε χθες, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου,

στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής.

Ο περιφερειάρχης, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Μ. Σχοινά, του εξέφρασε ευχαριστίες “για την προσφορά του στη χώρα μας την εποχή των μνημονίων, η οποία έχει αναγνωριστεί από όλους” και στη συνέχεια ανέλυσε στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την κατάσταση, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επίσκεψη του αντιπροέδρου της Κομισιόν Μ. Σχοινά στην Τρίπολη (2)
Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε σύσκεψη στην οποία μετείχαν αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη διάρκειά της εκφράστηκαν οι θέσεις των φορέων και τέθηκαν ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει ευθεία επικοινωνία για τα θέματα είτε της Περιφέρειας, είτε των Επιμελητηρίων.

Στο Ναύπλιο

Την Αργολίδα επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ως τελευταία στάση του, με την οποία ολοκλήρωσε την επίσκεψη του σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος τον υποδέχθηκε στο Ναύπλιο μαζί με την ομάδα του, όπου αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων στην Αργολίδα και ευκαιρίες για το νομό μέσα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πορείας.

Μαλτέζος Σχοινάς

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος έκανε μία βραδινή βόλτα στην πόλη συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννη Μαντζούνη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη. Εκεί ακολούθησε τα βήματα του Πρώτου Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, από τον χώρο του κυβερνείου, όπου σήμερα βρίσκεται το άγαλμα του Όθωνα, μέχρι τον τόπο που δολοφονήθηκε, στον ιερό ναό του Άγιου Σπυρίδωνα.

Ακολούθως συμμετείχε στα εγκαίνια του Europe Direct Πελοπόννησος, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

πηγή

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!